Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδοσία Τσάτσου-Τζώρτζια: Όταν η πρώην συνάντησε τη νυν

Θεοδοσία Τσάτσου-Τζώρτζια: Όταν η πρώην συνάντησε τη νυν

...

Συνέντευξη: Τζωρτζίνα Ντούτση / Κάμερα: Αλεξάνδρα Γρυπάρη

Με αφορμή το ιστορικό reunion των Μπλε με τη Θεοδοσία Τσάτσου για τα 20 χρόνια μουσικής πορείας του συγκροτήματος, η πρώην τραγουδίστρια των Μπλε συναντάει τη νυν, Τζώρτζια Κεφαλά και αποκαλύπτονται… χωρίς ενοχές, μπροστά στην κάμερα του in.gr.

«Ήρθε σε εμένα ο Γιώργος Παπαποστόλου, στο καμαρίνι του θεάτρου που έπαιζα την ιστορία της Τζάνις Τζόπλιν. Και ήρθε να με βρει μετά την παράσταση. Μπορείς να το διανοηθείς πώς ήμουν εγώ εκείνη την ώρα; Τον βλέπω μετά από 18 χρόνια που είχα να τον δω και μου λέει «Θεοδοσία θα κάνουμε birthday;«. Η απάντησή μου ήταν ακριβώς «Τhis is stupid«. Πέρασε κάποιος καιρός, με πήρε τηλέφωνο και μου ξανακάνει την πρόταση και του λέω πάλι όχι. Και μετά έκατσα και σκέφτηκα λίγο πιο βαθιά τα πράγματα και θεώρησα ότι για να απελευθερωθώ και εγώ από όλο αυτό το πράγμα που λέγεται, ότι δηλαδή έφυγα από τους Μπλε, τους άφησα και δημιούργησα ένα χάος και επειδή κατά κάποιο τρόπο το χρωστούσα στον εαυτό μου, στους Μπλε αλλά και στο κοινό τους, αποφάσισα να συντονιστώ ξανά μαζί τους και κυρίως να γνωρίσω αυτήν τη γυναίκα της οποίας η παρουσία για πολλά χρόνια μετά τους Μπλε, είχε φέρει κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, όπως κι εγώ στη ζωή της. Έτσι μετά από πολλά χρόνια βρεθήκαμε και είδαμε ότι οι δυσκολίες δεν ήταν επειδή εμείς ήμασταν εχθρικές μεταξύ μας αλλά επειδή ο κόσμος αποφάσισε να δημιουργήσει απίστευτα σενάρια…», σημειώνει η Θεοδοσία Τσάτσου, η πρώτη ερμηνεύτρια του συγκροτήματος όταν αυτό μας πρωτοσυστήθηκε το 1996.

Οι δυο εκρηκτικές τραγουδίστριες, με χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού μιλάνε στο in.gr για τη μεταξύ τους σχέση, τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η κάθε μια από την πλευρά της, για την αντιπαλότητα που τους «χρέωσε» το κοινό και μας αποδεικνύουν ότι μια όμορφη φιλία μόλις ξεκίνησε, κάλλιο αργά παρά ποτέ.

«Η Θεοδοσία για εμένα μέχρι τώρα, ήταν μια μακρινή παρουσία που όμως έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή μου. Ξεκινήσαμε χωρίς να το θέλουμε «αντίπαλες». Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ποτέ αυτή η θέση δεν είχε θυμό,ανταγωνιστικότητα, αντιπάθεια ή εμπαθεια. Πάντα έβλεπα την ωραία πορεία της με ενδιαφέρον.
Παρ’ όλα αυτα,για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η πορεία της μίας θα καθόριζε ίσως τη βιωσιμότητα της άλλης. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή σε φέρνει η ζωή σε αυτή τη θέση ή διαλέγεις να μπεις εσυ, ξέρω σίγουρα όμως, πως ο «αντίπαλος» σε κάνει καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Και όταν αυτός ειναι άξιος και ικανός τότε ξεπερνάς τον εαυτό σου. Πέρασαν 20 χρόνια. Ήταν δύσκολο και για τα δύο μέρη. Συναντηθήκαμε τρεμάμενοι, επιφυλακτικοί με αγάπη όμως.
«Πως ήταν για σένα;», ακολούθησαν χαμόγελα, αστεία, διήγηση δύσκολων στιγμών και κατανόηση! Αυτή η μαγική λέξη που αλλάζει πρώτα εμάς και μετά τον κόσμο. Όταν την ρωτήσαμε πως αισθάνεται, μας είπε πως αν ήταν άσχημο θα είχε φύγει απο τα πρώτα λεπτά. Την ευχαριστώ πολύ που έμεινε και που ήταν ο καλύτερος «εχθρός»!»

Τζώρτζια Κεφαλά

Οι Μπλε θα συναντήσουν τη Θεοδοσία Τσάτσου σε μια τετράωρη συναυλία-γιορτή για τα 20 χρόνια του συγκροτήματος την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Piraeus 117 Academy. Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν οι δυο ερμηνεύτριες στην κάμερα του in.gr, η σύμπραξη αυτή θα συνεχιστεί και με επόμενα live, αλλά και στο στούντιο.

Περισσότερα στο βίντεο παραπάνω

Προπώληση εισιτηρίων:
Τα εισιτήρια ορθίων κοστίζουν 10€
Τα εισιτήρια καθημένων κοστίζουν 14€
Ταμείο
Τα εισιτήρια ορθίων κοστίζουν 12€
Τα εισιτήρια καθημένων κοστίζουν 14€
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
ΜΠΛΕ on stage: 21:30
Το ταμείο του χώρου θα λειτουργήσει προς εξυπηρέτηση του κοινού από τις 20:00

entertainment.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024