Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φεστιβάλ 2012 σε όλη την Ελλάδα!

Φεστιβάλ 2012 σε όλη την Ελλάδα!

Με συναυλίες, θέατρο, εικαστικά, σινεμά… η Ελλάδα γιορτάζει το καλοκαίρι απ’ άκρη σ’ άκρη! Αισχύλεια 2012 στο Παλαιό Ελαιουργείο και στην παραλία της Ελευσίνας από τις 26 Αυγούστου έως και τις 14 Οκτωβρίου. 1ο Φεστιβάλ Μουσών Στο καταπράσινο Ελατοχώρι Πιερίας, αφουγκραστείτε το γέλιο των μουσών και τον ήχο της άρπας του Απόλλωνα. (από τις 9 […]

Με συναυλίες, θέατρο, εικαστικά, σινεμά… η Ελλάδα γιορτάζει το καλοκαίρι απ’ άκρη σ’ άκρη!
Αισχύλεια 2012
στο Παλαιό Ελαιουργείο και στην παραλία της Ελευσίνας από τις 26 Αυγούστου έως και τις 14 Οκτωβρίου.


1ο Φεστιβάλ Μουσών
Στο καταπράσινο Ελατοχώρι Πιερίας, αφουγκραστείτε το γέλιο των μουσών και τον ήχο της άρπας του Απόλλωνα. (από τις 9 έως τις 14 Αυγούστου)


Φεστιβάλ Ανατολικής Μάνης
Ανάμεσα στους πέτρινους πύργους και τις δροσερές ακρογιαλιές, οι δημότες και επισκέπτες της Μάνης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. (από 2/8 έως 25/8)


Ireon Music Festival 2012
Ηχηρά ονόματα της ελληνικής και ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής φιλοξενεί και φέτος το 9ο κατά σειρά Ireon Music Festival της Σάμου (7-9/8/012).


12ο Φεστιβάλ Νάξου
Έν-τεχνη δι-έξοδος για την κρίσιμη χρονιά που διανύουμε με ένα πρόγραμμα που αναδεικνύει την πολιτιστική φυσιογνωμία της Νάξου. Στον Πύργο Μπαζαίου αλλά και σε άλλους χώρους του νησιού από 27/7 έως 2/9.


5th Athens Hip Hop Festival
Η γιορτή του hip hop, για 5η χρονιά στην «Τεχνόπολις» το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου!


Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο;
Την τιμητική του θα έχει στους φετινούς χαλεπούς καιρούς ο Αριστοφάνης, αφού τέσσερις έμπειροι σκηνοθέτες επέλεξαν τις σατιρικές του κωμωδίες για την κάθοδό τους στην Επίδαυρο: τις Νεφέλες ο Νίκος Μαστοράκης, τους Ιππής ο Σταμάτης Φασουλής, τους Όρνιθες ο Γιάννης Κακλέας και τις Εκκλησιάζουσες ο Βαγγέλης Θοδωρόπουλος.

«En’ Oresi» Festival
Ξαναπαίρνουμε κι αυτό το καλοκάιρι τα βουνά, γιατί εκτός από δροσιά, αναζητάμε και πολιτιστικές ανάσες!
11, 12 & 13 Αυγούστου στο Καρπενήσι!



Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας 2012

Το φετινό 3μηνο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πέτρας επικεντρώνεται κυρίως στο θέατρο και θα διαρκέσει έως τις 29 Σεπτεμβρίου.


2ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας

Με φόντο τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της Αττικής, το Ελληνικό Κέντρο Κιν/γράφου και το Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/γράφου της Αθήνας παρουσιάζουν υπαίθριες προβολές από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο.


Φεστιβάλ Ρεματιάς 2012

Το Ευριπίδειο Θέατρο της Ρεματιάς θα φιλοξενήσει από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.


4o Athens Fringe Live 2012

Η πρώτη ανοιχτή διοργάνωση του Athens Fringe Network από 15 έως 30 Ιουνίου σε διάφορους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.


8ο Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου 2012

Το καθιερωμένο φεστιβάλ που πραγματοποιείται στη Σύρο, προσφέροντας στο κοινό ένα δεκαπενθήμερο με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο!
9 – 22 Ιουλίου 2012


Φεστιβάλ στο Λόφο

Αυλαία ανοίγει ένα νέο φεστιβάλ, στον πανέμορφο Λόφο της Καστέλας (Βεάκειο Θέατρο) με δημοφιλείς συναυλίες και επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις!
Ιούλιος & Σεπτέμβριος


6ο Φεστιβάλ Οίτης

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει θεατρικές, χορευτικές, μουσικές παραστάσεις, εικαστικά, σεμινάρια, διαγωνισμούς, συμπόσια… και θα πραγματοποιηθεί στα Λελέικα Υπάτης, από τις 20 Ιουνίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου.


ARTogether Festival vol. 5

Φωτογράφοι, ζωγράφοι, ηθοποιοί, θεατρικές ομάδες, σκηνοθέτες, performers, συγκροτήματα, συγγραφείς, συνθέτες, γραφίστες, σεναριογράφοι, σκιτσογράφοι, animators, εικαστικοί, ποιητές, χορευτές, στιχουργοί, καλλιτεχνικές ομάδες! 3,4 & 5 Ιουλίου


14ο Eco Art Festival: «Τα χρώματα της Ευρώπης»

Oμαδική έκθεση η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Δίκτυο Forum Weltoffen που εδρεύει στη Βιέννη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δ. Αθηναίων «Μελίνα» έως 27/6


Τεχνόπολις 2012 «Κοιτίδα Πολιτισμού»

Ποικίλες και αξιόλογες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που φιλοξενεί η «Τεχνόπολις», καθώς απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες σε χαμηλές τιμές.



Ejekt Festival 2012

Με την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων, το Ejekt Festival είναι γεγονός, στις 27 Ιουνίου!
Ενα γεγονός που συμβαίνει για 8η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, με μεγάλη επιτυχία!


3ο Green Theater Festival 2012

Ελληνικά πολιστιστικά δρώμενα, μουσικά σύνολα, εκθέσεις τέχνης, παρουσιάσεις βιβλίων, κινηματογραφικές ταινίες, με θέα τον μεγαλύτερο κάμπο της κεντρικής Κορινθίας και το αρχαίο Κάστρο της Ακροκορίνθου.
Aπό 21 Ιουνίου έως και 15 Σεπτεμβρίου.


Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης πάει θέατρο…

Το ετήσιο Φεστιβάλ που φιλοξενείται στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του Άλσους Δ. Κιντής, θα παρουσιάσει παραστάσεις από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, απευθυνόμενα σε όλα τα γούστα και σε όλες τις ηλικίες.
Aπό 28 Ιουνίου έως 19 Σεπτεμβρίου.


Θέατρο Δάσους / Θέατρο Γης
Θεατρικές παραστάσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του θεάτρου Δάσους (από τις 28 Ιουνίου). Συναυλία των Duran Duran στις 6 Ιουλίου στο Θέατρο Γης.



2ο Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Αίγινας
Κωμωδίες, μιούζικαλ, καμπαρέ, σύγχρονο και αρχαίο ελληνικό θέατρο, κλασικοί Έλληνες συγγραφείς, μαρτυρίες και πρωτοποριακές προτάσεις από νέους δημιουργούς αλλά και παλαιότερους καταξιωμένους πρωταγωνιστές θα δούμε από τις 13 έως τις 29 Ιουλίου στην Αίγινα.

18o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, μετά από δεκαοκτώ χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, με Καλλιτεχνική Διευθύντρια τη Βίκυ Μαραγκοπούλου, θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 19 Ιουλίου.


Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2012
Tο Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουλίου στους γνώριμους χώρους: Ηρώδειο, Επίδαυρος, Πειραιώς 260, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Τα εικαστικά θα φιλοξενηθούν στα Μουσεία Μπενάκη και Κυκλαδικής Τέχνης.


Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024