Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ευγένιος Τριβιζάς θα προσγειωθεί με τον ιπτάμενο ιππόκαμπό του στο ΚΠΙΣΝ

O Ευγένιος Τριβιζάς θα προσγειωθεί με τον ιπτάμενο ιππόκαμπό του στο ΚΠΙΣΝ

...

Εργαστήρια, ψυχαγωγικές δράσεις και τον αγαπημένο συγγραφέα μικρών και μεγάλων θα φιλοξενήσει τις ημέρες των εορτών το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Γλυπτική, ζωγραφική, πρωτότυπα παιχνίδια, ιστιοπλοΐα, καγιάκ και yoga είναι μερικές από τις δραστηριότητες για παιδιά που συνεχίζονται αδιάκοπτα προσκαλώντας τους μικρούς μας φίλους να ξεπεράσουν τα όρια της φαντασίας τους και να μοιραστούν τη «μοναδικότητά» τους με συνομήλικους τους, με ή χωρίς αναπηρία.

Σε ένα μοναδικό εργαστήριο που εμπνέεται από την Ιαπωνική τέχνη (3/12), ενήλικες και παιδιά θα δημιουργήσουν μοναδικά φαναράκια με ευχές και θα τα αφήσουν να επιπλεύσουν στο νερό ενώ με μία σειρά ψυχαγωγικών δράσεων (4/12) θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.

Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου (15/12 έως 15/1), οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν στην υποδοχή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) κάρτες με ευχές για το 2017, που θα έχουν δημιουργήσει παιδιά από όλη την Ελλάδα, μέσω ενός μοναδικού εργαστηρίου που θα υλοποιηθεί από το δίκτυο 150 βιβλιοθηκών της ΕΒΕ.

Μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, ο αγαπημένος συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς έχει ξεκινήσει από το Νησί των Πυροτεχνημάτων με τον ιπτάμενο ιππόκαμπό του και κατευθύνεται ολοταχώς προς το ΚΠΙΣΝ. Ευελπιστούμε ότι αν δεν συγκρουστεί με κανένα ιπτάμενο κρουασάν, αν δεν πέσει στον Ωκεανό των Γιασεμιών και αν δεν τον αιχμαλωτίσουν πρασινογένηδες πειρατές, θα βρίσκεται τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, στις 11.00 π.μ. στοΚΠΙΣΝ για να μας ταξιδέψει στους μαγικούς του κόσμους. Μη χάσετε μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσετε ένα αυθεντικό πούπουλο από το μαξιλάρι της πεντάμορφης πριγκιποπούλας, να δείτε ένα αόρατο πράσινο καγκουρό να χορεύει συρτάκι και να αποκτήσετε έναν ηλιόσπορο που, όταν τον φυτεύεις, φυτρώνει ένας ήλιος.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση με τον Ευγένιο Τριβιζά γίνεται με ηλεκτρονική προεγγραφή στο www.snfcc.org/events.

entertainment.in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024