Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Santa Claus Kingdom

Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Santa Claus Kingdom

...

Πάνος Βασιλάκης

Κερδίστε προσκλήσεις (1 ενήλικας + 1 παιδί, ισχύει για όλα τα παιχνίδια) για το Santa Claus Kingdom.
Η πρόσκληση θα ισχύει
από το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email.

Το Santa Claus Kingdom ανοίγει για 5η χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου 2016.

Σε έναν τεράστιο στεγασμένο χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με πάνω από 40 παιχνίδια αλλά και δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, Μάγους και απίθανα μαγικά κόλπα, face painting.. με ένα εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια.

Ο αληθινός Αϊ Βασίλης, από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας, έρχεται για 4η χρονιά να εγκαινιάσει το Πάρκο. Φέτος, ο Αϊ Βασίλης θα περιμένει τους μικρούς του φίλους από 3 έως και 6 Δεκεμβρίου στο σπίτι του Αϊ Βασίλη για να βγάλουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες και να του ψιθυρίσουν το δώρο που περιμένουν τα Χριστούγεννα.

Ο Frodi είναι η επίσημη μασκότ του Πάρκου, ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ. Είναι αστείος, θαρραλέος, παιχνιδιάρης και αγαπάει όσο τίποτε άλλο τα παιδιά. Θα βρίσκεται στο Santa Claus Kingdom όλες τις ώρες, έως τις 6 Ιανουαρίου, μαζί με τους φίλους του, την Πριγκίπισσα Amelia και το φοβερό Μάγο Lockey, για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά.

«Οι Περιπέτειες του Frodi στο Παγωμένο Βασίλειο: Το Μαγικό Βιβλίο με τα Μυστικά!» είναι η θεατρική παράσταση, ειδικά φτιαγμένη για το Santa Claus Kingdom, από την ομάδα του «Πολύτεχνο», που έχει 17 χρόνια εμπειρία στο εκπαιδευτικό θέατρο.

Φέτος στο Santa Claus Kingdom η Μαγεία ξεκινά από την Είσοδο. Παγωμένη είσοδος και ένα χιονισμένο Δάσος με πάρα πολλά δένδρα υποδέχεται τους επισκέπτες του ΜΕΚ. Η Μαγική Πύλη του Καστροπολιτείας καλωσορίζει τους επισκέπτες του Santa Claus Kingdom, που περνούν τη Γέφυρα -με το ποτάμι να κυλά κάτω από τη γέφυρα.

Και φυσικά, όλα τα κλασσικά παιχνίδια του Λούνα Παρκ, το Carousel με τα Ζώα του Τσίρκου, η Αλυσίδα με τις περιστρεφόμενες καρέκλες, το τρελλιάρικο Bookie Bookie, το τρενάκι Christmas express, το Παγοδρόμιο (400 τ.μ.), Ice Rollers (πατινάζ), πίστα συγκρουόμενων, παιδότοπος, το Ποντίκι που δεν σταματά να γυρνά γύρω από τον εαυτό του, τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες Super Cross, το διαστημόπλοιο – μίνι σαφάρι.

Επίσης.. στίβος μάχης, τσουλήθρες, πισινόμπαλες, 10 τραμπολίνο, αλλά και mini τραμπολίνο, «Ηφαίστειο» για απίθανες κουτρουβάλες, φουσκωτό Κάστρο, scratch & stick it, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, 3 point shot, αναρρίχηση και πολλά ακόμα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τα δώσουν όλα παίζοντας.

Το Santa Claus Kingdom προσφέρει ακόμα, στους μικρούς επισκέπτες Μουσικό Εργαστήριο και πολλά Δημιουργικά εργαστήρια, όπου ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά πως να φτιάξουν μόνα τους κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. Face Painting, ο Μάγος Τριστάν και ο Μάγος Don, Ξυλοπόδαροι, Ξωτικά, Αφήγηση Κλασσικών Παραμυθιών και πολλά διαδραστικά παιχνίδια, Καλικαντζαροδιαγωνισμοί, Zumba, Διαγωνισμοί για μικρούς Χορευτές-Πιγκουϊνάκια!

Το αγαπημένο Brick by Brick, μαζί με τον Brick Wiz, δίνουν και φέτος το παρόν στο Santa Claus Kingdom. Χιλιάδες τουβλάκια Lego® για ατελείωτο, ελεύθερο παιχνίδι, μοναδικά Lego® προϊόντα που δε υπάρχουν πουθενά αλλού, μίνι φιγούρες και πολλές πρωτότυπες κατασκευές για ακόμη πιο εντυπωσιακά Lego® Χριστούγεννα: μπάλες, στολίδια, δεντράκια και μικρά δωράκια, όλα φτιαγμένα από τουβλάκια Lego®!

M.E.C. Παιανίας, πρόσβαση:
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα)
με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας
σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας,
από τον οποίο θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά
με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom

Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του.

  • Αγορά εισιτηρίων στο Ταμείο του Santa Claus Kingdom

Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια
8 ευρώ για γονείς
14 ευρώ για παιδιά
ειδική πολιτική για ανέργους και πολύτεκνους

  • Ωράριο

Το Santa Claus Kingdom θα λειτουργεί από 3 Δεκεμβρίου 2016 έως 6 Ιανουαρίου 2017, καθημερινά 10 π.μ.-10 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106199777

www.SantaClausKingdom.com
http://www.facebook.com/SantaClausKingdom

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024