Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τριγωνοψαρουλη μην εμπιστεύεσαι, ΠΟΤΕ… αχινό!» στο θέατρο 104

«Τριγωνοψαρουλη μην εμπιστεύεσαι, ΠΟΤΕ… αχινό!» στο θέατρο 104

Επιμέλεια: Πάνος Βασιλάκης Η θεατρική ομάδα «Λωτοφάγοι» και το θέατρο 104 παρουσιάζουν την τελευταία περιπέτεια του Τριγωνοψαρούλη «Τριγωνοψαρουλη μην εμπιστεύεσαι, ΠΟΤΕ… αχινό!», από 01 Νοεμβρίου 2015 και κάθε Κυριακή στο θέατρο 104 στις 12.00 μ.μ. και καθημερινές σε σχολεία. Ο Τριγωνοψαρούλης πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου του, συνεχίζει να σκορπά χαρά και […]

Επιμέλεια: Πάνος Βασιλάκης

Η θεατρική ομάδα «Λωτοφάγοι» και το θέατρο 104 παρουσιάζουν την τελευταία περιπέτεια του Τριγωνοψαρούλη «Τριγωνοψαρουλη μην εμπιστεύεσαι, ΠΟΤΕ… αχινό!», από 01 Νοεμβρίου 2015 και κάθε Κυριακή στο θέατρο 104 στις 12.00 μ.μ. και καθημερινές σε σχολεία.

Ο Τριγωνοψαρούλης πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου του, συνεχίζει να σκορπά χαρά και να παραδίδει μαθήματα ψαρόσφαιρου στα παιδιά για τρίτη συνεχή χρονιά.

Το έργο

Ο Αχινός, που δεν είναι παρά μεταμορφωμένος ο Άρης Ψαροφαγάκης, θέλει να διαλύσει το βυθό σκορπώντας το μίσος. Μαθαίνει σε όλα τα ψάρια ψαρόσφαιρο. Ακόμη και ο Τριγωνοψαρούλης ενθουσιάζεται και τον εμπιστεύεται τρεις φορές όταν του ζητά να διώξει όσα ψάρια δεν είναι «κανονικά». Έτσι δήθεν θα παίξουν καλύτερα.
Ευτυχώς… γρήγορα καταλαβαίνει το σχέδιό του Αχινού και το δικό του λάθος.
Καλεί όλα τα ψάρια πίσω και προσκαλεί τον Αχινό να λύσουν τις διαφορές τους στο μεγάλο τελικό ψαρόσφαιρου. Στην ομάδα του Τριγωνοψαρούλη όλοι οι αλλιώτικοι και διαφορετικοί, αυτοί που τους είχε διώξει γιατί δεν έπαιζαν καλά, αποδεικνύονται δυνατοί παίκτες. Οι ομάδες ισοδύναμες και το αποτέλεσμα ισόπαλο μέχρι τα τελευταία λεπτά που ο Τριγωνοψαρούλης θα συνεργαστεί με τους πιο παράξενους παίκτες της ομάδας του και θα βάλει το γκολ που οδηγεί στη νίκη.
Ο Αχινός θα βρει ευκαιρία να φύγει από το βυθό, όπου ο αθλητισμός έδειξε την αξία τις ισότητας και της φιλίας, ενάντια σε κάθε είδους διάκριση…

Συντελεστές
Παίζουν: Νάντια Συρίου, Ευθύμης Γεωργόπουλος
Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μάυ Χάννα
Σκηνικά: Μαρία Νίτσου
Κουστούμια: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Συγγραφή Κειμένου: Βαγγέλης Ηλιόπουλος

Θέατρο 104
Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμεικός)
Τηλ. 2103455020.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024