Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεατρικό Παιχνίδι «Επί Σκηνής» για παιδιά, στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Θεατρικό Παιχνίδι «Επί Σκηνής» για παιδιά, στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Πάνος Βασιλάκης Για 2η χρονιά, τα παιδιά θα γίνουν πρωταγωνιστές ενός κόσμου παιχνιδιού, έκφρασης και δημιουργίας, στο Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σκηνής», του Θεάτρου Αριστοτέλειον (κάθε Σάββατο πρωί). Στη περσινή θεατρική σαιζόν περισσότερα από 100 παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, πρωταγωνιστώντας σε μια παράσταση αφιερωμένη στο ταλέντο τους, ερμηνεύοντας …«Επί Σκηνής», αποσπάσματα […]

Πάνος Βασιλάκης

Για 2η χρονιά, τα παιδιά θα γίνουν πρωταγωνιστές ενός κόσμου παιχνιδιού, έκφρασης και δημιουργίας, στο Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σκηνής», του Θεάτρου Αριστοτέλειον (κάθε Σάββατο πρωί).

Στη περσινή θεατρική σαιζόν περισσότερα από 100 παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, πρωταγωνιστώντας σε μια παράσταση αφιερωμένη στο ταλέντο τους, ερμηνεύοντας …«Επί Σκηνής», αποσπάσματα από τα Χορικά του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη.

Στα highlights της περσινής χρονιάς, η επιλογή από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη δύο μαθητριών του εργαστηρίου, για την ενσάρκωση του παιδικού ρόλου στην sold out παράσταση «Ο Πουπουλένιος» και η συμμετοχή τριών μαθητών στο τηλεοπτικό σποτ του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, με την συμμετοχή του Σωτήρη Καλυβάτση.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επιλέγει μαθητές του «Επί Σκηνής», για την παράσταση «Ο Πουπουλένιος».

Το τηλεοπτικό spot του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας με τον Σωτήρη Καλυβάτση και την συμμετοχή των μαθητών του «Επί Σκηνής».

Το «Επί Σκηνής» είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 5 ετών έως τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου.

Η φιλοσοφία, αλλά και ο στόχος, είναι τα παιδιά να γίνουν μια μεγάλη παρέα, που μέσα από το θέατρο και το παιχνίδι θα αναπτύξουν την φαντασία, τον αυθορμητισμό, τα εκφραστικά τους μέσα και τις δεξιότητές τους.

Το πρόγραμμα αποτελείται κυρίως από δραστηριότητες θεατρικού παιχνιδιού και από πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια, με κατάληξη μία παράσταση–παρουσίαση στο τέλος της χρονιάς.

Έναρξη εργαστηρίου: Οκτώβριος 2015

Οι εγγραφές συνεχίζονται.

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2310 250303, Καθημερινές 09:00-14:00
Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη

entertainment.in.gr

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024