Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Κέντρο Επισκεπτών του Κ.Π.Ι.Σ.Ν.

Δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Κέντρο Επισκεπτών του Κ.Π.Ι.Σ.Ν.

Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), για το διάστημα 19 έως 21 Φεβρουαρίου 2016 περιλαμβάνει μία διάλεξη για νέους, ένα εργαστήριο για παιδιά και μία μουσική εκδήλωση. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Διάλεξη/συζήτηση για νέους Πώς το skate έσωσε τη ζωή μου 19 Φεβρουαρίου, Ώρα 17.00 O Βασίλης […]

Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), για το διάστημα 19 έως 21 Φεβρουαρίου 2016 περιλαμβάνει μία διάλεξη για νέους, ένα εργαστήριο για παιδιά και μία μουσική εκδήλωση.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

  • Διάλεξη/συζήτηση για νέους

Πώς το skate έσωσε τη ζωή μου
19 Φεβρουαρίου, Ώρα 17.00
O Βασίλης Γρυπάρης (Billy Gee), ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες skaters, συνομιλεί με τον 26χρονο Giorgio Armani Ζάβο και τον 19χρονο Μάνο Κυριακούση για την υπαρξιακή σημασία που έχει για κάποια παιδιά αυτή η απλή σανίδα με τις τέσσερις ρόδες. Σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Schoolwave.

  • Εργαστήριο για παιδιά

Το Καπέλο μου είναι ένα Παπούτσι
20 Φεβρουαρίου, Ώρα 11.30
Για παιδιά 8-12 ετών.
Με έμπνευση τα διάσημα σουρεαλιστικά αξεσουάρ της σχεδιάστριας μόδας και στενής φίλης του Νταλί, Έλσας Σκιαπαρέλι, τα παιδιά κατασκευάζουν καπέλα από διάφορα υλικά, ανακαλύπτοντας παράλληλα την ιδέα πίσω από το «σουρεαλιστικό» αντικείμενο. Χρησιμοποιώντας οικεία αντικείμενα, έξω από τον φυσικό τους χώρο και εικόνες από τη φαντασία τους, δημιουργούν μια σειρά από απροσδόκητες αφηγήσεις…

Στο τέλος του εργαστηρίου, τα παιδιά παρουσιάζουν μια φανταστική ερμηνεία των προσωπικών ιστοριών που αφηγούνται τα καπέλα και σκηνοθετούν το φωτογραφικό πορτρέτο του εαυτού τους.

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Τα παιδιά θα πρέπει να φέρουν από το σπίτι τους ένα αντικείμενο (παιχνίδι, αξεσουάρ, χρηστικό αντικείμενο). Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Very Young Contemporary Art (VYCA) σε συνεργασία με την εικαστικό Κατερίνα Ζαφειροπούλου
*Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή

  • Μουσική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους

Συναυλία «τσέπης» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
21 Φεβρουαρίου, Ώρα 12.00
Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει μία μικρή συναυλία «τσέπης» με πιάνο και με μία ή δύο φωνές. Με σκηνικό το νέο σπίτι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, μονωδοί και μουσικοί προτείνουν μια πρώτη σύνδεση του λυρικού θεάτρου με τη νέα τοπογραφία που δημιουργείται στο ΚΠΙΣΝ.

Με τους: Γεωργία Ηλιοπούλου, υψίφωνο, Σταμάτη Μπερή, τενόρο , Δόμνα Χάλαρη, πιάνο

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών εδώ

Δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με shuttle bus
Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού – Φιξ επί της οδού Καλλιρρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.

entertainment.in.gr

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024