Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η γιαγιά μου δεν θυμάται το όνομά μου;

Γιατί η γιαγιά μου δεν θυμάται το όνομά μου;

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, τα παιδιά μαθαίνουν βασικές πληροφορίες για τα συμπτώματα και την εξέλιξη της νόσου Αλτσχάιμερ και παίρνουν ειλικρινείς απαντήσεις στις απορίες τους. Εκδόσεις: Παπαδόπουλος Συγγραφέας: Όλγα Λυμπεροπούλου (Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών) Εικονογράφος: Αλέξανδρος Τζήμερος – Smart Magna Αρ. σελίδων: 28 Τιμή: 5.50 € ISBN: 978-960-412-995-9 Ηλικία: 4+ […]

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, τα παιδιά μαθαίνουν βασικές πληροφορίες για τα συμπτώματα και την εξέλιξη της νόσου Αλτσχάιμερ και παίρνουν ειλικρινείς απαντήσεις στις απορίες τους.
Εκδόσεις: Παπαδόπουλος
Συγγραφέας: Όλγα Λυμπεροπούλου (Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών)
Εικονογράφος: Αλέξανδρος Τζήμερος – Smart Magna
Αρ. σελίδων: 28 Τιμή: 5.50 € ISBN: 978-960-412-995-9
Ηλικία: 4+
Ημερομηνία Έκδοσης: 30/5/2009

Περιγραφή

Κεντρικός ήρωας του βιβλίου είναι ο Ιάσονας, ένας 8χρονος που μαθαίνει ότι η αγαπημένη του γιαγιά πάσχει από νόσο Αλτσχάιμερ.
Η συγγραφέας παρακολουθεί τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα ολόκληρης της οικογένειας και κυρίως, του Ιάσονα και της μεγαλύτερης αδερφής του, από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι τη συμφιλίωση και την αποδοχή του προβλήματος.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, τα παιδιά μαθαίνουν βασικές πληροφορίες για τα συμπτώματα και την εξέλιξη της νόσου Αλτσχάιμερ και παίρνουν ειλικρινείς απαντήσεις στις απορίες τους.
Επιπλέον, μαθαίνουν ότι τα συναισθήματα λύπης, φόβου ή ακόμα και θυμού που μπορεί να βιώσουν εξαιτίας του προβλήματος είναι απολύτως φυσιολογικά.
Και το σημαντικότερο: διαπιστώνουν μέσα από τις εμπειρίες του Ιάσονα ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν για να περάσουν καλά με τον παππού ή τη γιαγιά που έχει Αλτσχάιμερ.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να θυμούνται τα μικρά μυστικά που κάνουν την επικοινωνία με τον ασθενή ευκολότερη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024