Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιπέτεια στην Τραυματούπολη

Περιπέτεια στην Τραυματούπολη

Μέσα από τις τρελές περιπέτειες μιας παρέας παιδιών, οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και τη σωστή οδική συμπεριφορά. Εκδόσεις: Ψυχογιός Συγγραφέας: Πέγκυ Φουρκα & Βαλιω Καρανδακη Κατηγορία: Βατόμουρο Ηλικιακή Ομάδα: Παιδιά 7+ Σελίδες: 128, Τιμή Πώλησης: 7,70 €, ISBN 978-960-453-526-2 Ημ. Έκδοσης 05/2009 Περιγραφή Η Μιράντα, ο Νικόλας, ο Μιχάλης, η […]

Μέσα από τις τρελές περιπέτειες μιας παρέας παιδιών, οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και τη σωστή οδική συμπεριφορά.
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Συγγραφέας: Πέγκυ Φουρκα & Βαλιω Καρανδακη
Κατηγορία: Βατόμουρο
Ηλικιακή Ομάδα: Παιδιά 7+
Σελίδες: 128, Τιμή Πώλησης: 7,70 €, ISBN 978-960-453-526-2
Ημ. Έκδοσης 05/2009

Περιγραφή

Η Μιράντα, ο Νικόλας, ο Μιχάλης, η Αλίκη, ο Άρης και η Νάντια πηγαίνουν εκδρομή με το λεωφορείο, όταν ξάφνου βρίσκονται στην Τραυματούπολη, όπου επικρατεί χάος: κορναρίσματα, φρεναρίσματα, τρακαρίσματα. Τα παιδιά αποφασίζουν να βοηθήσουν τον τροχονόμο κύριο Σφυρίδωνα να βάλει μια τάξη.
Θα καταφέρουν, άραγε, να μάθουν γρήγορα τον ΚΟΚ και να πείσουν τον Σταμάτη και τον Γρηγόρη να γυρίσουν στις δουλειές τους;

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ EBOOK

Παρουσίαση των συγγραφέων

Πέγκυ Φουρκα: Από μικρή μου άρεσε να δημιουργώ τους δικούς μου ήρωες και να ταξιδεύω μαζί τους μέσα από τα χρώματα και τις γραμμές! Η αγάπη μου για τα παιδιά με οδήγησε στο παιδικό βιβλίο. Εδώ και χρόνια συνεργάζομαι με αξιόλογους συγγραφείς και εκδότες κι είχα τη χαρά να δώσω ζωή και κίνηση σε πολλά βιβλία. Φαντάζομαι ότι θα έχετε διαβάσει κάποια από αυτά και είμαι σίγουρη πως έχετε δει εικόνες μου στα νέα σχολικά βιβλία. Μέχρι τώρα διάβαζα τα κείμενα που μου εμπιστεύονταν και μετά έδινα μορφή κι έκφραση στους ήρωες! Αυτή τη φορά όμως η εικονογράφηση προχωρούσε παράλληλα με την ιστορία! Είναι συναρπαστικό να γράφεις και να αποφασίζεις ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης! Κάθε σκηνή ζωντάνευε, αφού έκανε πολλούς περιπάτους ανάμεσα σε μένα και τη Βαλιώ. Την ευχαριστώ για την ενθάρρυνση σε αυτό το τόλμημα, μα πάνω απ όλα για τα όμορφα απογεύματα που περάσαμε παρέα με τους ήρωες της Τραυματούπολης! Ελπίζω να τους αγαπήσετε κι εσείς….
Βαλιω Καρανδακη: Εδώ και χρόνια γράφω, γράφω, γράφω και… διορθώνω. Για τους μαθητές μου, για τα παιδιά μου, για μένα. Γράφω παραμύθια για μικρούς και παραμυθίες για μεγάλους. Δεν είχα σκεφτεί να τα εκδώσω, παρά την επιμονή της Πέγκυς. Μέχρι που γράψαμε αυτή την ιστορία μαζί και την εικονογράφησε η Πεγκούλα μου. Κι αν αναρωτιέστε πώς είναι να γράφουν δυο φίλες μαζί, θα σας πω ένα μυστικό: Γελούσαμε πάρα πολύ και νιώθαμε σαν μικρά παιδιά.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024