Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τo Αίνιγμα του Χαμένου CD Player

Τo Αίνιγμα του Χαμένου CD Player

Ποιος να το ‘λεγε ότι ένα χαμένο -ή μήπως κλεμμένο;- cd player θα γινόταν αφορμή να αποκαλυφθούν ένα σωρό μυστικά και ψέματα! Εκδόσεις: Ψυχογιός Συγγρφέας: Γιάννης Ρεμουνδος Κατηγορία: Ξινόμηλο Ηλικιακή Ομάδα:Παιδιά 11+ Σελίδες: 256, Τιμή: 9,90 €, ISBN 978-960-453-528-6 Ημ. Έκδοσης 05/2009 Περιγραφή Τι μυστήριο και τούτο: κάποιος έκλεψε το cd player που είχε αφήσει […]

Ποιος να το ‘λεγε ότι ένα χαμένο -ή μήπως κλεμμένο;- cd player θα γινόταν αφορμή να αποκαλυφθούν ένα σωρό μυστικά και ψέματα!
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Συγγρφέας: Γιάννης Ρεμουνδος
Κατηγορία: Ξινόμηλο
Ηλικιακή Ομάδα:Παιδιά 11+
Σελίδες: 256, Τιμή: 9,90 €, ISBN 978-960-453-528-6
Ημ. Έκδοσης 05/2009

Περιγραφή

Τι μυστήριο και τούτο: κάποιος έκλεψε το cd player που είχε αφήσει η Όλγα στη βιβλιοθήκη του σχολείου. Ο Ορέστης, υπό τις οδηγίες του Σέρλοκ Χολμς-Θεμιστοκλή, αναλαμβάνει την έρευνα και οδηγείται στο συμπέρασμα ότι όλοι οι συμμαθητές, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, έκαναν από ένα πέρασμα στη βιβλιοθήκη, άρα όλοι είναι ύποπτοι.
Κι ενώ στο σχολείο επικρατεί το απόλυτο πανδαιμόνιο, ο Ορέστης αναδεικνύεται σε αστυνομικό δαιμόνιο…

Παρουσίαση του συγγραφέα

Ο Γιάννης Ρεμουνδος γεννήθηκε το 1950 στον Πειραιά. Σπούδασε στην Πάντειο Σχολή. Έζησε στη Δανία, τη Γιουγκοσλαβία, τη Γερμανία και για αρκετό διάστημα στην Κρήτη. Έχει δύο παιδιά και σήμερα ζει στον Πειραιά. Από μικρός είχε δείξει κλίση προς το γράψιμο και έχει ήδη εκδώσει αρκετά βιβλία. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία του: ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ; που τιμήθηκε με το Βραβείο Μυθιστορήματος 1999 από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΚΩΣΤΑΚΗ; που τιμήθηκε με το Βραβείο Μυθιστορήματος 1999 από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ, που τιμήθηκε με το Βραβείο Μυθιστορήματος 2002 από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 21ης ΧΑΝΤΡΑΣ, που τιμήθηκε με τον Έπαινο Αστυνομικού Μυθιστορήματος 2002 από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! ΑΧ, ΑΥΤΟΣ Ο ΟΜΗΡΟΣ!, ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!, ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ CD PLAYER. Επίσης κυκλοφορούν τα δύο βιβλία του για ενηλίκους ΒΑΖΩ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ! και ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ. Ο Γιάννης Ρεμούνδος ασχολείται παράλληλα με τη φωτογραφία κι έχει κάνει εκθέσεις με ζωγραφισμένες και ψηφιακές φωτογραφίες.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024