Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιπέτεια στη Λιχουδανία

Περιπέτεια στη Λιχουδανία

Μέσα από τις γκάφες μιας παρέας παιδιών, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν ποιες είναι οι σωστές διατροφικές συνήθειες, καθώς και την αξία των τροφών στη ζωή μας. Εκδόσεις: Ψυχογιός Συγγραφέας: Κατερίνα Μουρίκη, Κυριακή Ζακχαίου Εικονογράφηση: Πέγκυ Φούρκα Σειρά: Βατόμουρο (από 7 ετών) – Ευέλικτη Ζώνη Σελ.: 112, Τιμή: 7,70 € – […]

Μέσα από τις γκάφες μιας παρέας παιδιών, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν ποιες είναι οι σωστές διατροφικές συνήθειες, καθώς και την αξία των τροφών στη ζωή μας.
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Συγγραφέας: Κατερίνα Μουρίκη, Κυριακή Ζακχαίου
Εικονογράφηση: Πέγκυ Φούρκα
Σειρά: Βατόμουρο (από 7 ετών) – Ευέλικτη Ζώνη
Σελ.: 112, Τιμή: 7,70 € – ISBN: 978-960-453-525-5
Έκδοση: Μάιος 2009

Περιγραφή

Η Μιράντα, ο Νικόλας, ο Μιχάλης, η Αλίκη και ο Άρης βρίσκονται άθελά τους στη Λιχουδανία, έναν τόπο μαγικό, πασπαλισμένο με ζάχαρη και σοκολάτα. Εκεί τους κρατά αιχμάλωτους η μάγισσα Τουλούμπω, ταΐζοντάς τους ένα σωρό λιχουδιές για να παχύνουν και να μην μπορούν να ξεφύγουν.
Θα καταφέρει, άραγε, η Νάντια, με τη βοήθεια του διατροφολόγου κυρίου Τρόφιμου, να σώσει τους φίλους της;
Μία είναι η λύση: βιταμίνες, πρωτεΐνες και σωστή διατροφή.
Μέσα από τις γκάφες μιας παρέας παιδιών, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν ποιες είναι οι σωστές διατροφικές συνήθειες, καθώς και την αξία των τροφών στη ζωή μας.

Παρουσίαση των συγγραφέων

Η Κατερίνα Μουρίκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Στο χώρο της λογοτεχνίας πρωτοεμφανίστηκε το 1984 με το έργο της Η Μικρή Ριρη Επιστρέφει, που τιμήθηκε με έπαινο από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. Συνεργάστηκε με την ελληνική ραδιοφωνία, την τηλεόραση και το Υπουργείο Παιδείας. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία της για μικρότερα παιδιά Η Μικρή Ριρή μπορεί να ‘ναι πάντα τολμηρή, Η μαγική νύχτα του Κασπαρ, Το πιο ωραίο όνομα, το βιβλίο της για εφήβους Αγάπες και Φαντάσματα στη Βαλτική, ενώ διήγημά της περιλαμβάνεται στην ανθολογία Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της www.katerinamouriki.gr

Η Κυριακή Ζακχαίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά σ’ ένα μικρό αλλά γεμάτο αγάπη σπίτι. Εκτός όμως από την αγάπη, υπήρχε πάντα υγιεινό και θρεπτικό φαγητό αλλά και σπιτικές λιχουδιές στις οποίες της άρεσε να κάνει μικρές επιδρομές. Κάποια παραπανίσια κιλά την έκαναν να ενδιαφερθεί για τη διατροφή. Πιστεύει ότι οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες είναι καλό να μπαίνουν στη ζωή μας όσο είμαστε ακόμη παιδιά.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024