Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πρίγκηπας των Πειρατών

Ο Πρίγκηπας των Πειρατών

Σε αυτό το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας που απευθύνεται σε αναγνώστες από 10 ετών, ο συγγραφέας Φίλιπ Κάβενεϊ δημιουργεί ένα φανταστικό κόσμο, στον οποίο όμως αποτυπώνονται με χιούμορ καταστάσεις που αντικατοπτρίζουν την πραγματική ζωή. Έντονες στιγμές δράσης και αγωνίας μέσα από μάχες είναι διάσπαρτες σε όλο το βιβλίο. Εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα Συγγραφέας: Caveney Philip Σειρά: […]

Σε αυτό το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας που απευθύνεται σε αναγνώστες από 10 ετών, ο συγγραφέας Φίλιπ Κάβενεϊ δημιουργεί ένα φανταστικό κόσμο, στον οποίο όμως αποτυπώνονται με χιούμορ καταστάσεις που αντικατοπτρίζουν την πραγματική ζωή. Έντονες στιγμές δράσης και αγωνίας μέσα από μάχες είναι διάσπαρτες σε όλο το βιβλίο.
Εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα
Συγγραφέας: Caveney Philip
Σειρά: Σεμπάστιαν Νταρκ
Σελ.: 468, Τιμή: 15 €, ISBN: 978-960-19-0175-6
Έκδοση: 2008

Περιγραφή

Ο Σεμπάστιαν Νταρκ, ο έφηβος ξωτικάνθρωπος, που συστήθηκε στους νεαρούς αναγνώστες της χώρας μας πριν από ένα χρόνο μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Σεμπάστιαν Νταρκ. Ο πρίγκιπας των γελωτοποιών», επανέρχεται αποφασισμένος για δύο πολύ σημαντικά πράγματα: πρώτον δε θα ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του, που ήταν ξακουστός γελωτοποιός, και, δεύτερον, θα αναζητήσει τον χαμένο θησαυρό του θρυλικού βασιλιά των πειρατών, του καπετάν Καλινέστρα!
Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας Σεμπάστιαν Νταρκ με τίτλο «O Πρίγκιπας των Πειρατών», ο ομώνυμος ήρωας με τους αχώριστους φίλους του, τον Μαξ, μία βουβαλόπη που, αν και ζώο, διαθέτει το χάρισμα της ομιλίας, και τον Κορνήλιο, το μικροσκοπικό αλλά πολύ δυνατό πολεμιστή φτάνουν στο πολυσύχναστο λιμάνι του Ράμαλατ στο δρόμο τους για την ανακάλυψη του θησαυρού.
Η πορεία τους όμως δεν είναι τόσο εύκολη και η περιπέτεια ξεκινά. Πρώτα πρέπει να καταφέρουν να διασχίσουν το σκοτεινό και μυστηριώδες δάσος Τζέλτεϊν και να βγουν ζωντανοί από την αναμέτρηση με τη Λεονώρα, μία πανίσχυρη μάγισσα που κρατά ένα τρομακτικό μυστικό και ασκεί μαγική επίδραση στον Σεμπάστιαν. Στη συνέχεια θα έρθουν αντιμέτωποι με μία δυναμική καπετάνισσα στο Ραμαλάτ και έναν περιβόητο νεαρό πειρατή, με λαίμαργα θαλάσσια πλάσματα και γιγάντιες σαύρες, ενώ θα δώσουν πολλές σκληρές μάχες.
Σε αυτό το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας που απευθύνεται σε αναγνώστες από 10 ετών, ο συγγραφέας Φίλιπ Κάβενεϊ δημιουργεί ένα φανταστικό κόσμο, στον οποίο όμως αποτυπώνονται με χιούμορ καταστάσεις που αντικατοπτρίζουν την πραγματική ζωή. Έντονες στιγμές δράσης και αγωνίας μέσα από μάχες είναι διάσπαρτες σε όλο το βιβλίο. Πνευματώδεις, απολαυστικοί διάλογοι γεμάτοι από το αστείρευτο χιούμορ της παραπονιάρας βουβαλόπης και ένα δυνατό αίσθημα συντροφικότητας συνοδεύουν τις περιπέτειες του Σεμπάστιαν Νταρκ.

Παρουσίαση του συγγραφέα

Συγγραφέας μυθιστορημάτων μυστηρίου για ενηλίκους. Ο Πρίγκιπας των Γελωτοποιών είναι το πρώτο του βιβλίο για παιδιά, με την κυκλοφορία του οποίου, εμφανίστηκε στις λίστες των ευπώλητων του εξωτερικού, διαγράφοντας μια δυναμική εξέλιξη.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024