Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Jumanji επιστρέφει 16 χρόνια μετά [Bίντεο]

To Jumanji επιστρέφει 16 χρόνια μετά [Bίντεο]

...

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ταινία Jumanji, τη φανταστική περιπέτεια που άφησε εποχή για τα πρωτοποριακά εφέ και το… ριψοκίνδυνο χιούμορ της; 16 χρόνια μετά, έρχεται η συνέχεια, σε… ψηφιακή μορφή. Έτσι, ενώ στη πρώτη ταινία η ζούγκλα μπήκε με φόρα στον κόσμο των πρωταγωνιστών, στη δεύτερη ταινία, μέσω ενός παλιού videogame, βουτάνε εκείνοι στον εξωτικό, συναρπαστικό και επικίνδυνο κόσμο του Jumanji.



Η Columbia Pictures παρουσιάζει τη φανταστική περιπέτεια-κωμωδία Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Dwayne The Rock Johnson (Fast & Furious 6, G.I. Joe: Retaliation), Jack Black (King Kong, School of Rock), Kevin Hart (Ride Along, The Wedding Ringer), Karen Gillan (Guardians of the Galaxy) και Nick Jonas (Jonas Brothers). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jake Kasdan (Sex Tape, Bad Teacher) και την παραγωγή της ταινίας οι Matt Tolmach και William Teitler. Το σενάριο που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Chris Van Allsburg, υπογράφουν οι Chris McKenna, Erik Sommers, Scott Rosenberg και Jeff Pinkner.

Σύνοψη
Όταν τέσσερις έφηβοι φίλοι ανακαλύπτουν ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι με ένα όνομα που δεν έχουν ακούσει ποτέ, μπαίνουν μέσα στη ζούγκλα του Jumanji και παίρνουν το άβαταρ που διάλεξαν. Ο έμπειρος παίχτης Spencer γίνεται ένας μυώδης τυχοδιώκτης (Dwayne Johnson), ο αθλητής Fridge χάνει το μισό του ύψος αλλά γίνεται Αϊνστάιν (Kevin Hart), η δημοφιλής Bethany μεταμορφώνεται σε έναν μεσήλικα καθηγητή (Jack Black) και η ντροπαλή Martha είναι μια σκληροτράχηλη πολεμίστρια (Karen Gillan). Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι το Jumanji δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι – πρέπει πραγματικά να επιβιώσεις. Για να κερδίσουν και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο, πρέπει να ζήσουν την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής τους, να ανακαλύψουν τι άφησε πίσω του ο Alan Parrish (Robin Williams) είκοσι χρόνια πριν και να μάθουν να…παίζουν παρέα, χρησιμοποιώντας τα δυνατά στοιχεία του καθένα. Αλλιώς θα μείνουν μέσα στο παιχνίδι για πάντα…

11 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

in.gr

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024