Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα η Σάλι Πότερ με αφορμή το δικό της Party [Βίντεο]

Στην Αθήνα η Σάλι Πότερ με αφορμή το δικό της Party [Βίντεο]

Με αφορμή την καινούργια της ταινίας Party που θα βγει στις αίθουσες στις 28 Δεκεμβρίου η Σάλι Πότερ θα βρεθεί στην Αθήνα στις 4 Ιανουαρίου. H Janet (Kristin Scott Thomas) είναι πολιτικός και μόλις πήρε μία σημαντική προαγωγή. Στη βραδιά που διοργανώνει με τον σύζυγο της Bill (Timothy Spall) στο κομψό της λονδρέζικο σπίτι τους, […]

Με αφορμή την καινούργια της ταινίας Party που θα βγει στις αίθουσες στις 28 Δεκεμβρίου η Σάλι Πότερ θα βρεθεί στην Αθήνα στις 4 Ιανουαρίου.

H Janet (Kristin Scott Thomas) είναι πολιτικός και μόλις πήρε μία σημαντική προαγωγή.
Στη βραδιά που διοργανώνει με τον σύζυγο της Bill (Timothy Spall) στο κομψό της λονδρέζικο σπίτι τους, οι προσκεκλημένοι είναι λίγοι και εκλεκτοί, οι εξελίξεις όμως θα είναι πολλές και μάλλον άκομψες…

Η καταξιωμένη δημιουργός Sally Potter (Orlando) επιστρέφει με ένα πολύ ιδιαίτερο… Party,
το οποίο έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βερολίνου (Επίσημο Διαγωνιστικό).



Η αριστουργηματική ασπρόμαυρη κωμωδία ηθών διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο σε ένα λονδρέζικο σπίτι με πρωταγωνιστές τους εντυπωσιακούς Kristin Scott Thomas (The English Patient, Gosford Park), Timothy Spall (Secret & Lies), Bruno Ganz (Wings of Desire, H Πτώση), Patricia Clarkson (Far from Heaven, The Station Agent), Cillian Murphy (Inception), Cherry Jones (The Village) και Emily Mortimer (Match Point).

Η ταινία γυρίστηκε εν μέσω του δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ οι κοινωνικές, ιδεολογικές και πολιτικές αιχμές της μοιάζουν προφητικές για την κρίση ταυτότητας της βρετανικής κοινωνίας, όπως εκφράζεται εν όψει του Brexit.

Το καλογραμμένο σενάριο αποθεώνεται χάρη στις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και ο γρήγορος ρυθμός υπηρετεί άψογα το καυστικό χιούμορ που διαπερνάει όλη την ταινία. Μία συμπυκνωμένη σε 71 μόλις λεπτά αστική τραγωδία με περιτύλιγμα πνευματώδους κωμωδίας και μια, όσο κι αν μοιάζει ασύμβατο, εκρηκτική βρετανική καρδιά.

H διάσημη βρετανίδα σκηνοθέτις Σάλι Πότερ θα βρεθεί στην Αθήνα στις 4 Ιανουαρίου.

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος διοργανώνει πλήρες αφιέρωμα στο έργο της (4-10 Ιανουαρίου), με αφορμή την έξοδο της νέας της ταινίας «Τhe Party» (28/12), σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment.

Την Πέμπτη 4/1, η Σάλι Πότερ θα προλογίσει την προβολή των 8 μ.μ. και μετά το τέλος του «Party» θα ακολουθήσει Q&A με το κοινό.

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024