Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγνώριστος ο Αλ Πατσίνο στην πρώτη του φωτογραφία ως Τζόι Πατέρνο

Αγνώριστος ο Αλ Πατσίνο στην πρώτη του φωτογραφία ως Τζόι Πατέρνο

To ΗΒΟ έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του -αγνώριστου- Αλ Πατσίνο ο οποίος θα υποδυθεί τον προπονητή αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τζόι Πατέρνο.

To ΗΒΟ έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του -αγνώριστου- Αλ Πατσίνο ως Τζόι Πατέρνο, του προπονητή αμερικανικού ποδοσφαίρου (ράγκμπι) με τις περισσότερες νίκες στην ποδοσφαιρική ιστορία του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια.

Η -μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητη- βιογραφική τηλεταινία της HBO Films σε σκηνοθεσία Μπάρι Λέβινσον θα εστιάσει στην καθοδική πορεία που πήρε η καριέρα του προπονητή, όταν κατηγορήθηκε για ανάμειξή του σε σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης συγκαλύπτοντας τις εγκληματικές ενέργειες του βοηθού του, Τζέρι Σαντούσκυ.

O Πατέρνο υπήρξε προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Penn State του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια από το 1966 έως τα τέλη του 2011 με βοηθό προπονητή τον Τζέρι Σαντούσκυ από το 1969 έως το 1999. Το 2011 ο Σαντούσκυ συνελήφθη και κατηγορήθηκε για 52 περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης νεαρών αγοριών για την περίοδο 1994-2009. Το σκάνδαλο πρώτη έφερε στο φως η 23χρονη δημοσιογράφος Σάρα Γκάνιμ, πετυχαίνοντας έτσι να στρέψει σε αυτό την προσοχή των ΜΜΕ και να πάρει μεγάλη δημοσιότητα. Για την αποκάλυψη μάλιστα αυτή, η νεαρή δημοσιογράφος κέρδισε βραβείο Πούλιτζερ. Στο ρόλο της Σάρα Γκάνιμ θα δούμε την Ράιλι Κίου, ενώ η Άνι Παρί θα υποδυθεί την κόρη του Τζόι Πατέρνο, Μέρι Κέι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζέρι Σαντούσκυ κρίθηκε ένοχος για 45 από τα περιστατικά που τον κατηγορούσαν και το 2012 καταδικάστηκε σε 60 χρόνια φυλάκισης. Ο Τζόι Πατέρνο πέθανε στις αρχές του 2012 από καρκίνο των πνευμόνων, δυο μήνες μετά την απόλυσή του (η οποία ήρθε ένα μήνα μετά τη σύλληψη του Σαντούσκυ) από τη θέση του προπονητή στο Πανεπιστήμιο.

Το σενάριο της ταινίας –μια συμπαραγωγή της HBO και της Sony Pictures Television- συνυπογράφουν οι Ντέμπορα Καν (Grey’s Anatomy, The West Wing), Τζον Ρίτσαρντς (Sahara, Nurse Betty) και Ντέιβιντ ΜακΚέννα (SWAT, American History X).

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Λέβινσον σκηνοθετεί τον Πατσίνο, μετά το You Don’t Know Jack (2010, HBO), για το οποίο ο χολιγουντιανός σταρ κέρδισε βραβείο Emmy και Χρυσής Σφαίρας για το ρόλο του ως Dr. Jack Kevorkian.

entertainment.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024