Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε δώρα και προσκλήσεις για το «Πάρτι Γυναικών»

Κερδίστε δώρα και προσκλήσεις για το «Πάρτι Γυναικών»

...

Το in.gr και η Feelgood σάς δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε δώρα και προσκλήσεις για την ταινία «Πάρτι Γυναικών» με πρωταγωνίστρια τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Πέντε κολλητές φίλες που στο κολέγιο δεν άφηναν πάρτι για πάρτι και έπαιρναν μέρος στους πιο περίεργους διαγωνισμούς, αποφασίζουν δέκα χρόνια μετά να βρεθούν ένα Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι για το bachelorette πάρτι της Τζες (Σκάρλετ Γιόχανσον).

Τα πράγματα για την Τζες και τις 4 φίλες της, Πίππα (Κέιτ ΜακΚίνον), Φράνκι (Ιλάνα Γκλέιζερ), Άλις (Τζίλιαν Μπελ) και Μπλερ (Ζόε Κράβιτς), ξεκινάνε δυναμικά, με τις κοπέλες να προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χρόνο και να θυμηθούν κάτι από τις ακρότητες του ένδοξου παρελθόντος τους. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ένας άντρας stripper πέφτει νεκρός στο σαλόνι τους. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν πολλές πτυχές της ιστορίας που δεν έχουν ξεδιπλωθεί ακόμη.

Συμπληρώστε τη φόρμα για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 21:00 το βράδυ στο Village Park στου Ρέντη. Οι νικητές θα κερδίσουν και ένα «hangover kit» με όλα τα… απαραίτητα μετά από μία βραδιά μεθυσιού (οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα, καφές, υγρά μαντηλάκια, μέντες). Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail για το πώς θα παραλάβουν το δώρο τους.

* Η ταινία θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 29 Ιουνίου, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024