Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης - Κερδίστε συλλεκτικά δώρα

Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης – Κερδίστε συλλεκτικά δώρα

«Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης» η νέα θεαματική (και τρισδιάστατη) περιπέτεια του Μάικλ Μπέι έρχεται και καταρρίπτει πολλούς από τους γνωστούς μύθους του franchise, καλώντας μας να επαναπροσδιορίσουμε τι σημαίνει να είναι κανείς ήρωας. Το δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σερ Άντονι Χόπκινς ενισχύει το πρεστίζ της σειράς ταινιών Transformers για τους θαυμαστές της. Έρχεται […]

«Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης» η νέα θεαματική (και τρισδιάστατη) περιπέτεια του Μάικλ Μπέι έρχεται και καταρρίπτει πολλούς από τους γνωστούς μύθους του franchise, καλώντας μας να επαναπροσδιορίσουμε τι σημαίνει να είναι κανείς ήρωας.

Το δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σερ Άντονι Χόπκινς ενισχύει το πρεστίζ της σειράς ταινιών Transformers για τους θαυμαστές της. Έρχεται μια στιγμή στη ζωή του καθενός μας που καλούμαστε να κάνουμε τη διαφορά και τότε οι κυνηγημένοι γίνονται ήρωες, οι ήρωες κακοί και το μοναδικό ερώτημα που απαιτεί απάντηση να είναι: Ποιος από τους δύο κόσμους θα επιβιώσει, ο δικός τους ή ο δικός μας;

Οι άνθρωποι και τα Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Όπτιμους Πράιμ να αγνοείται. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη Γη.

Έτσι, η σωτηρία του κόσμου φαίνεται να εξαρτάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ανάμεσα στον Κέιντ Γιέγκερ (Μαρκ Γουόλμπεργκ), τον Μπάμπλμπι, έναν Άγγλο λόρδο (Σερ Άντονι Χόπκινς) και μια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία. Συγκεκριμένα η UIP και το in.gr κληρώνουν:

  • 10 μπρελόκ
  • 10 κούπες
  • 5 σκάκια ταξιδιού

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.Ο διαγωνισμός κλείνει στις 26 Ιουνίου οπότε και θα ειδοποιηθούν οι νικητές, οι οποίοι θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία της UIP, Γαμβέττα 4 (κάθετη στην Εμμανουήλ Μπενάκη) Εξάρχεια, 3ος όροφος, από 27 Ιουνίου 11.00-15.00. Tηλ.επικοινωνίας: 210-3800240.

Η ταινία «Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης» προβάλλεται στις αίθουσες από τις 22 Ιουνίου σε διανομή UIP.

entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024