Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε φανταστικά δώρα από τους «Φύλακες του Γαλαξία 2»

Κερδίστε φανταστικά δώρα από τους «Φύλακες του Γαλαξία 2»

...

Το in.gr και η Feelgood σάς δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε… διαγαλαξιακά δώρα από την ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 2», η οποία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 4 Μαΐου.

Με τις μουσικές του Awesome Mixtape #2 να παίζουν δυνατά, οι Φύλακες του Γαλαξία συνεχίζουν να ζουν την περιπέτεια στα όρια του σύμπαντος. Η αυτοσχέδια οικογένεια πρέπει τώρα να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο, καθώς πλησιάζει η ώρα που το μυστήριο της καταγωγής του Πήτερ Κουίλ (Κρις Πρατ) θα αποκαλυφθεί. Οι παλιοί εχθροί γίνονται σύμμαχοι και αγαπημένοι χαρακτήρες από τα κλασικά Marvel κόμικς εμφανίζονται για να βοηθήσουν τους ήρωές μας.

Η διαγαλαξιακή ομάδα που έκλεψε την παράσταση στο Guardians of the Galaxy, επιστρέφει με μία ποπ περιπέτεια, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γκαν.

Η ιστορία των Guardians

Οι Φύλακες του Γαλαξία γεννήθηκαν το 1969 από το μυαλό των Άρνολντ Ντρέικ και Τζιν Κόλαν, ως μια ομάδα ηρώων του 31ου αιώνα. Το κάθε μέλος ήταν ό,τι είχε απομείνει από το είδος του στο ευρύτερο σύμπαν. Η ταινία από την πλευρά της διαφέρει από κάθε άλλη ταινία με ήρωες της Marvel, καθώς είναι ομολογουμένως η πιο αντισυμβατική του είδους. Η μοναδική της ματιά και η ευστοχία της έκανε την πρώτη ταινία μια παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία, με το κοινό να ενθουσιάζεται με την αντισυμβατική ομάδα.

Ο παραγωγός Κέβιν Φάιγκ θυμάται πως, όταν αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τους συγκριμένους χαρακτήρες από τα κόμικς για να κάνουν μια Marvel ταινία στο διάστημα, δεν ήταν εύκολο να πείσουν τους αντιφρονούντες. Ακόμα μεγαλύτερο το ρίσκο όταν προσέλαβαν τον (τότε άγνωστο) σκηνοθέτη Τζέιμς Γκαν, του οποίου όμως «η αγάπη για αυτού του είδους τις ταινίες, τα μικρά ζώα και τη μουσική, έκανε όλη τη διαφορά».

Το ρίσκο απέδωσε. Ο Γκαν δεν ξεχνά την αντίδραση του κοινού όταν οι Φύλακες πρωτοεμφανίστηκαν στο πανί το 2014. «Ήταν μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία γιατί οι Φύλακες άγγιξαν πολλούς ανθρώπους» λέει ο σκηνοθέτης. «Στο επίκεντρο της ταινίας, οι Φύλακες είναι μια ομάδα περιθωριακών που συνασπίζονται και βρίσκουν τον τρόπο να δουλέψει όλο αυτό. Νομίζω ότι αυτό αφορά πολλούς ανθρώπους. Ήταν φοβερό που νέα παιδιά έρχονταν να μου πουν ότι τους άρεσε η ταινία και ότι οι γονείς και οι παππούδες τους είχαν ενθουσιαστεί εξίσου. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι ικανοί να συνδέονται με όλες τις γενιές στον κόσμο από την Ταϊλάνδη και τη Νότιο Αμερική μέχρι το Λονδίνο».

Συμπληρώστε τη φόρμα για να κερδίσετε σετ σουβέρ Guardians of the Galaxy, θήκες για iPhone, μπρελόκ ή μίνι φιγούρες Baby Groot. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

* Η ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 2» θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 4 Μαΐου, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024