Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το εκρηκτικό «Free Fire» στο 1ο En Lefko Film Festival

Το εκρηκτικό «Free Fire» στο 1ο En Lefko Film Festival

...

Αγγελική Στελλάκη

Το εκρηκτικό «Free Fire» του Μπεν Ουίτλεϊ θα προβληθεί στο 1ο En Lefko Film Festival που θα διεξαχθεί από τις 26 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου.

Η ταινία -με ελληνικό τίτλο «Φωτιά στις κάνες μας»- εκτυλίσσεται στη Βοστώνη το 1978 και αφηγείται τη συνάντηση μεταξύ δύο συμμοριών, η οποία οδηγεί σε ανταλλαγή πυρών και μετατρέπεται σε μία μάχη επιβίωσης.

Το «Φωτιά στις κάνες μας» περιλαμβάνει ένα λαμπερό καστ, μεταξύ άλλων τον Σίλιαν Μέρφι, τη Μπρι Λάρσον, τον Σάρλτο Κόπλεϊ και τον Άρμι Χάμερ.



Η υπόθεση της ταινίας

Οι Κρις και Φρανκ, άνδρες του IRA (Σίλιαν Μέρφι και Μάικλ Σμάιλι) θέλουν να αγοράσουν όπλα από τον Βέρνον (Σάρλτο Κόπλεϊ), έναν συναισθηματικά ασταθή επιχειρηματία από τη Ροδεσία. Αυτός συνοδεύεται από έναν πρώην συνεργάτη του, καθώς και από έναν Αμερικανό που μεσολαβεί για τη συμφωνία (Άρμι Χάμερ). Παρούσα βρίσκεται και η Τζαστίν (Μπρι Λάρσον), μία αινιγματική γυναίκα που είναι αυτή που έκλεισε τη συμφωνία για την ιρλανδική πλευρά. Ένας μικροκαβγάς προκαλεί χάος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Free Fire» προβλήθηκε στην τελετή λήξης του 60ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και στο 1ο En Lefko Film Festival έρχεται στο τμήμα Red Carpet.

O Μπεν Ουίτλι αποτελεί έναν από τους πλέον ανερχόμενους σύγχρονους βρετανούς σκηνοθέτες. Το Free Fire είναι η έκτη ταινία του και οι προηγούμενες ταινίες του A Field in England και High Rise ενθουσίασαν κοινό και κριτικούς.




* Η ταινία «Φωτιά στις κάνες μας» θα προβληθεί και στις ελληνικές αίθουσες από την Feelgood Entertainment.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024