Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«La La Land»: η «live in concert» εκδοχή και στην Αθήνα

«La La Land»: η «live in concert» εκδοχή και στην Αθήνα

Η παγκόσμια περιοδεία του La La Land, της ταινίας που σάρωσε τις υποψηφιότητες σε όλες τις κινηματογραφικές διοργανώσεις και κέρδισε συνολικά έξι βραβεία Όσκαρ (από τις αρχικά 14 υποψηφιότητες), κάνει στάση στην Ελλάδα, όπου θα δούμε, για πρώτη φορά τη «live in concert» εκδοχή της! Το La La Land, το μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ που […]

Η παγκόσμια περιοδεία του La La Land, της ταινίας που σάρωσε τις υποψηφιότητες σε όλες τις κινηματογραφικές διοργανώσεις και κέρδισε συνολικά έξι βραβεία Όσκαρ (από τις αρχικά 14 υποψηφιότητες), κάνει στάση στην Ελλάδα, όπου θα δούμε, για πρώτη φορά τη «live in concert» εκδοχή της!

Το La La Land, το μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ που συγκίνησε και ενθουσίασε τους θεατές, όπου κι αν προβλήθηκε, θα ζωντανέψει μπροστά στο ελληνικό κοινό με τη συνοδεία 100μελούς ζωντανής ορχήστρας, χορωδίας και jazz ensemble να ερμηνεύουν ζωντανά το βραβευμένο με Oscar soundtrack της ταινίας!

Ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα της ταινίας – μιούζικαλ La La Land, ήταν ότι ζωντάνεψε ξανά τη φαντασμαγορία των μιούζικαλ και τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ. Όμως κατάφερε επίσης να εντυπωσιάσει με τη μουσική του Τζάστιν Χούρβιτς που δίκαια βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Το La La Land είναι η ιστορία της Μία (με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου βραβεύτηκε για την ερμηνεία της η Έμα Στόουν), μίας ηθοποιού που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα στο Χόλιγουντ και του Σεμπάστιαν (Ράιαν Γκόσλινγκ), ενός μουσικού που λατρεύει τη τζαζ. Οι δυο τους συναντιούνται τυχαία, ερωτεύονται και εμπνέουν ο ένας τον άλλον να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής του με κάθε κόστος.

«Για μένα, ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που με γέμιζε χαρά καθώς γύριζα την ταινία ήταν τα πλάνα που είχαν ζωντανή μουσική: έφερνα εκατοντάδες καταπληκτικούς μουσικούς που έπαιζαν ταυτόχρονα με τις τεχνικολόρ εικόνες φέρνοντας στη ζωή τις συνθέσεις του Τζάστιν», έχει πει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Ντάμιεν Σαζέλ.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει τον Μάϊο από το Hollywood Bowl του Los Angeles.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης.

Αθήνα: TAE KWON DO – Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017
Θεσσαλονίκη: PAOK SPORTS ARENA – Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017
Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη ζώνη: 60 ευρώ, Α ζώνη: 50 ευρώ, Β ζώνη: 40 ευρώ, Γ ζώνη: 30 ευρώ, Δ ζώνη: 20 & 15 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 11.00 στο www.viva.gr, στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt, Reload, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της Viva.

entertainment.in.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024