Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου»: Γνωρίστε έναν-έναν τους χαρακτήρες της ταινίας

«Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου»: Γνωρίστε έναν-έναν τους χαρακτήρες της ταινίας

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» μάς διηγείται από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία Τζόρνταν Βογκτ-Ρόμπερτς. Στη νέα της εκδοχή, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών, συγκεντρώνονται για να εξερευνήσουν τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν […]

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» μάς διηγείται από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία Τζόρνταν Βογκτ-Ρόμπερτς.

Στη νέα της εκδοχή, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών, συγκεντρώνονται για να εξερευνήσουν τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

Στην ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» πρωταγωνιστούν οι Τομ Χίντλστον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, η βραβευμένη με Όσκαρ Μπρι Λάρσον, ο Τζον Γκούντμαν και ο Τζον. Σ. Ράιλι. Το διεθνές καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Τιάν Τζινγκ, Κόρεϊ Χόκινς, Τζέισον Μίτσελ, Τζον Ορτίθ, Τόμας Μαν, Σία Γουίγκαμ, Τόμπι Κεμπέλ και Γιουτζίν Κορδέρο. Ο Βογτ-Ρόμπερτς σκηνοθετεί από ένα σενάριο των Μαξ Μπόρενσταϊν, Τζον Γκάτινς, Νταν Γκίλροϊ και Ντέρεκ Κόνολι.

Γνωρίστε τους ήρωες της ταινίες έναν-έναν, πριν τους …αντιμετωπίσετε στις αίθουσες!

Και πρώτον από όλους τον…μεγάλο πρωταγωνιστή Κονγκ!



ΤΖΕΪΜΣ ΚΟΝΡΑΝΤ (Τομ Χίντλστον)

Ένας Βρετανός αξιωματικός της SAS που εστάλη στο Βιετνάμ για να διδάξει μεθόδους πολέμου στη ζούγκλα και τεχνικές επιβίωσης στα αμερικανικά στρατεύματα. Με το τέλος του πολέμου, o Μπιλ Ράντα τον προσλαμβάνει ως ιχνηλάτη. Το θάρρος, καθώς και οι ικανότητες επιβίωσης και κατανόησης της Φύσης που διαθέτει, είναι ίσως το μόνο που θα μπορέσει να βοηθήσει την αποστολή να βγει ζωντανή από το νησί.



ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΕΣΤΟΝ ΠΑΚΑΡΝΤ (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον)

Είναι ο σκληραγωγημένος επικεφαλής της διμοιρίας Sky Devils, που ανακαλούνται από την ενεργό δράση τις τελευταίες μέρες του πολέμου του Βιετνάμ. Ο Πάκαρντ θέλει να αφήσει πίσω του έναν πόλεμο που δεν μπορεί να κερδίσει. Όταν η ομάδα του δέχεται την πρόταση να συντονίσει την εξερεύνηση της Νήσου του Κρανίου, αρπάζει την ευκαιρία για μια τελευταία αποστολή στο πλευρό των ανδρών του.



ΜΠΙΛ ΡΑΝΤΑ (Τζον Γκούντμαν)

Ανώτερος επιτελής της μυστηριώδους κυβερνητικής οργάνωσης Monarch. Ο Ράντα είναι επικεφαλής της αποστολής, τόσο της ομάδας του, όσο και της στρατιωτικής συνοδείας τους στη Νήσο του Κρανίου. Ο μύθος όμως, που κυνηγά και η κρυφή εμμονή του να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από αυτόν, θέτει σε τεράστιο κίνδυνο τη ζωή όλων.



ΜΕΪΣΟΝ ΓΟΥΙΒΕΡ (Μπρι Λάρσον)

Φωτορεπόρτερ με τσαγανό και όπως η ίδια περιγράφει εαυτόν «αντι-πολεμική φωτογράφος». Η Γουίβερ έχει υπάρξει μάρτυρας της θηριωδίας του ανθρώπου στον πόλεμο. Η περιέργειά της για τον πραγματικό σκοπό της αποστολής την οδηγεί να κάνει το παν προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα ως επίσημη φωτογράφος. Πηγαίνοντας στη Νήσο του Κρανίου, συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται μπροστά στο μεγαλύτερο θέμα της καριέρας της – ένα θέμα που θα την αναγκάσει να επανεκτιμήσει το δημοσιογραφικό ένστικτό της.

ΧΑΝΚ ΜΑΡΛΟΟΥ (Τζον Σ. Ράιλι)
Πιλότος μαχητικού του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που συνετρίβη στη Νήσο του Κρανίου. Ο Μάρλοου έχει ζήσει τα τελευταία 28 χρόνια ως ναυαγός σε αυτό το παράξενο νησί, καταφέρνοντας να επιβιώσει με τη βοήθεια των ιθαγενών. Παρά την εκκεντρικότητά του, οι γνώσεις του για την περιοχή και τους κατοίκους της είναι καίριας σημασίας για την επιβίωση της ομάδας.

ΣΑΝ (Τζινγκ Τιάν)
Δεινή βιολόγος που δουλεύει για την Monarch. Η Σαν πιστεύει στην αποστολή του Ράντα και στη σημασία του να διατηρηθεί η μυστικότητα σε ό,τι αφορά τους πραγματικούς κινδύνους που ελλοχεύουν στη Νήσο του Κρανίου. Τα μυστήρια όμως, που κρύβει αυτό το υπέροχο οικοσύστημα θα δοκιμάσουν τόσο τις ικανότητές της όσο και την ανθρωπιά της στον μέγιστο βαθμό.

ΤΖΑΚ ΤΣΑΠΜΑΝ (Τόμπι Κεμπέλ)
Το δεξί χέρι του Πάκαρντ και ο πιο έμπιστος άνδρας του. Ο Τσάπμαν είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τον πόλεμο και να επιστρέψει στο σπίτι του, στη γυναικά του και το παιδί του. Για ακόμη μια φορά όμως, θα πρέπει να πολεμήσει για τη ζωή του, όταν το ελικόπτερό του θα πέσει στο πιο επικίνδυνο σημείο της Νήσου του Κρανίου.

ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΜΠΡΟΥΚΣ (Κόρι Χόκινς)
Η Monarch τον προσέλαβε λόγω των ριζοσπαστικών θεωριών του για τη σεισμολογία και για τα μυστικά που κρύβονται μέσα στη γη. Πιστεύοντας στην αποστολή του Ράντα (και όχι στα κίνητρα πίσω από αυτή), διαθέτει το ένστικτο για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον μύθο,,
και τη διορατικότητα για να αντιληφθεί τις συνέπειές της.

ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΣ (Τζέισον Μίτσελ)
Στην ώρα της κρίσης, ο Μιλς κρατάει το ηθικό ακμαίο πετώντας εξυπνάδες. Πίσω όμως, από το χιούμορ αυτό κρύβεται ένας πιστός στρατιώτης που θα κάνει το παν για την ομάδα του και θα ακολουθήσει τον Πάκαρντ ακόμα και στην Κόλαση αν του το ζητήσει.

ΕΡΛ ΚΟΟΥΛ (Σέι Γουίγκαμ)
Όντας ένας από τους πιο «ψημένους» της ομάδας, αντιμετωπίζει την αποστολή με έναν μοναδικό τρόπο. Θα έρθει αντιμέτωπος με ένα τραγικό δίλημμα, όταν η ηγεσία του Πάκαρντ θα γίνει σπασμωδική μετατρέποντας την αποστολή τους σε αποστολή επίτευξης εμμονών.

ΡΕΓΚ ΣΛΙΒΚΟ (Τόμας Μαν)
Το νεαρό μέλος της ομάδας έχει μαζί του ένα φορητό πικάπ για να διασφαλίζει ότι κάθε αποστολή συνοδεύεται μουσικά από τους πιο μοδάτους ήχους του ’70. Παρόλο που υπηρέτησε στο Βιετνάμ, ο τρόμος και το δέος που νιώθει στη Νήσο του Κρανίου είναι κάτι που δεν μπορεί να κρύψει.

ΒΙΚΤΟΡ ΝΙΕΒΕΣ (Τζον Ορτίζ)
Ανώτερο στέλεχος της Landsat – του πρωτοποριακού δορυφορικού προγράμματος που έστειλε τις πρώτες εικόνες της μυθικής Νήσου του Κρανίου. Ο Νιέβες διστάζει να τα βάλει με τα καιρικά φαινόμενα που κρατούσαν το νησί κρυμμένο όλα αυτά τα χρόνια. Μετά όμως, από τις ισχυρές πιέσεις του Ράντα, ο Νιέβες θα μπει στην ομάδα.

ΓΚΑΝΠΕΪ ΙΚΑΡΙ (Μιγιάβι)
Ιάπωνας πιλότος μαχητικού του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Γκάνπεϊ έπεσε με αλεξίπτωτο στη Νήσο του Κρανίου μετά από μια σκληρή αερομαχία με τον Χανκ Μάρλοου. Οι δύο εχθροί πάλεψαν μέχρι θανάτου, αλλά οι ζωές τους άλλαξαν για πάντα όταν ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι εντελώς πρωτόγνωρο και για τους δυο.

Η ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 9 Μαρτίου 2017, σε 2D και 3D, από την Tanweer.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ…

entertainment.in.gr

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024