Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ζεύγος Έμιλι Μπλαντ - Τζον Κρασίνσκι μαζί σε ταινία

Το ζεύγος Έμιλι Μπλαντ – Τζον Κρασίνσκι μαζί σε ταινία

Το ζευγάρι των χολιγουντιανών ηθοποιών Τζον Κρασίνσκι και Έμιλι Μπλαντ θα συμπρωταγωνιστήσουν για πρώτη φορά σε ταινία. Ο Κρασίνσκι θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει το υπερφυσικό θρίλερ «A Quiet Place». Είναι η τρίτη του σκηνοθετική απόπειρα και η πρώτη του συνεργασία με ένα μεγάλο studio (την Paramount/Platinum Dunes) Είναι, επίσης, η πρώτη φορά […]

Το ζευγάρι των χολιγουντιανών ηθοποιών Τζον Κρασίνσκι και Έμιλι Μπλαντ θα συμπρωταγωνιστήσουν για πρώτη φορά σε ταινία.

Ο Κρασίνσκι θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει το υπερφυσικό θρίλερ «A Quiet Place». Είναι η τρίτη του σκηνοθετική απόπειρα και η πρώτη του συνεργασία με ένα μεγάλο studio (την Paramount/Platinum Dunes) Είναι, επίσης, η πρώτη φορά που συμπρωταγωνιστεί με τη σύζυγό του, Μπλαντ σε ταινία, σύμφωνα με το Variety.

Το αρχικό σενάριο του κινηματογραφικού έργου φέρει την υπογραφή των Σκοτ Μπεκ και Μπράιαν Γουντς. Ο Τζον Κρασνίσκι σκηνοθέτησε τις ανεξάρτητες παραγωγές «The Hollars» πέρσι και «Brief Interviews With Hideous Men» το 2009.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για την υπόθεση, παρά μόνον ότι «θα αφορά μία οικογένεια που ζει σε ένα αγρόκτημα και τρομοκρατείται από το κακό».

Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Μάικλ Μπέι μαζί με τους συνεργάτες του Άντριου Φορμ και Μπράντ Φούλερ από την Platinum Dunes. Ο Κρασίνσκι, και η Άλισον Σίγκερ θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Μπεκ και Γουντς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024