Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σκοτεινή πλευρά του Διαδικτύου σε ένα ντοκιμαντέρ για το...γαργάλημα

Η σκοτεινή πλευρά του Διαδικτύου σε ένα ντοκιμαντέρ για το…γαργάλημα

Οι προβολές του Μαρτίου στο Exile Room ξεσκεπάζουν σύγχρονους ντετέκτιβ και αφορούν ιστορίες με απίθανη αφετηρία και ακόμη πιο απίστευτη κατάληξη! Η ταινία Tickled διερευνά τα σκοτεινά μονοπάτια του internet και την…οδυνηρή ηδονή του γαργαλήματος! Tickled (2016) – Πέμπτη 30/3 στις 21:00 @ Exile Room Σκηνοθεσία: David Farrier, Dylan Reeve / Χώρα: Νέα Ζηλανδία / […]

Οι προβολές του Μαρτίου στο Exile Room ξεσκεπάζουν σύγχρονους ντετέκτιβ και αφορούν ιστορίες με απίθανη αφετηρία και ακόμη πιο απίστευτη κατάληξη! Η ταινία Tickled διερευνά τα σκοτεινά μονοπάτια του internet και την…οδυνηρή ηδονή του γαργαλήματος!

Tickled (2016) – Πέμπτη 30/3 στις 21:00 @ Exile Room
Σκηνοθεσία: David Farrier, Dylan Reeve / Χώρα: Νέα Ζηλανδία / Διάρκεια: 92’

Όταν ανακαλύπτει τυχαία online ένα αλλόκοτο βίντεο «διαγωνισμού αντοχής γαργαλήματος», όπου νεαροί άνδρες πληρώνονται για να δεθούν και να υποστούν το μαρτύριο της φαγούρας, ο Νεοζηλανδός ρεπόρτερ David Farrier αποφασίζει να διερευνήσει την προέλευσή του και απευθύνεται στην εταιρεία που το δημιούργησε. Αλλά η απάντηση που παίρνει είναι σοκαριστική: Ο αποστολέας χλευάζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Farrier και τον απειλεί με νομικές κυρώσεις αν συνεχίσει να σκαλίζει το θέμα.

Κι όπως θα αντιδρούσε κάθε δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του, αποφασίζει να κάνει ακριβώς αυτό! Καθώς ταξιδεύει στις απόκρυφες εγκαταστάσεις γαργαλήματος στο Λος Άντζελες, θα ανακαλύψει μια αχανή αυτοκρατορία διατεθειμένη να καταστρέψει τις ζωές όσων προσπαθούν να αποποιηθούν τη συμμετοχή τους στα επίμαχα βίντεο. Κι όσο πιο βαθιά βυθίζεται στην υπόθεση, τόσο πιο παρανοϊκά μοιάζουν όλα, φέρνοντας στην επιφάνεια μυστικές ταυτότητες και μυστηριώδεις εγκληματικές δραστηριότητες.

Πιο παράξενο κι από παράξενο, το ντοκιμαντέρ των David Farrier και Dylan Reeve είναι μια συναρπαστική ταινία για τη σκοτεινή πλευρά του internet και για την εμμονική σταυροφορία ενός άνδρα να ανακαλύψει την αλήθεια – πάση θυσία!

ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ * ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

entertainment.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024