Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
7+1 blockbuster που αξίζει να δεις το καλοκαίρι

7+1 blockbuster που αξίζει να δεις το καλοκαίρι

...

Τζένη Παπαγεωργίου

  • Ghost in the Shell/Το Φάντασμα στο Κέλυφος

    Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Σάντερς
    Πρωταγωνιστούν: Σκάρλετ Γιόχανσον, Μάικλ Γουίνκοτ, Ζιλιέτ Μπινός, Τακέσι Κιτάνο, Μάικλ Πιτ

Εντυπωσιακά εφέ και καταιγιστική δράση στη νέα sci-fi παραγωγή, πίσω από την οποία βρίσκονται οι DreamWorks SKG και Paramount Pictures.

«All I Ever Wanted, all I ever needed» ακούγεται η διασκευή του Enjoy the Silence των Depeche Mode, ως μουσικό χαλί, στο πρώτο trailer της ταινίας, ενώ η Γιόχανσον, ως Major, είναι ένα ιδιότυπο ον, ένας υβριδικός άνθρωπος, μία cyborg αστυνομικός, η οποία ηγείται της επίλεκτης δύναμης με την ονομασία Τομέας 9, προκειμένου να εμποδίζει τη δράση επικίνδυνων εγκληματιών και συγκεκριμένα ενός νέου εχθρού που δε θα σταματήσει σε τίποτα προκειμένου να σαμποτάρει την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης της Hanka Ρομποτικής. Μεταξύ τεχνολογίας και κυβερνοχώρου, η Major, που της έχουν γνωστοποιήσει ότι την έσωσαν από βέβαιο χαμό προκειμένου να σώζει, ως άτρωτη άλλους ανθρώπους, προσπαθεί να ανακαλύψει το παρελθόν της, τις ρίζες της, τον λόγο που κατέστη ένα ον χωρίς αισθήματα, ένα ρομπότ με ανθρώπινη μορφή.

  • The Fate of the Furious (Fast & Furious 8)/ Μαχητές των Δρόμων 8

Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι
Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν, Νάταλι Ιμάνιουελ, Ντουέιν Τζόνσον, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζέισον Στέιθαμ. Τιρέζ Γκίμπσον, Βιν Ντίζελ, Κερτ Ράσελ, Έλεν Μίρεν, Σκοτ Ίστγουντ κ.ά.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «έσπασε» τα ρεκόρ θέασης μέσα σε 24 ώρες, συγκεντρώνοντας 139 εκατομμύρια θεάσεις. Ασυνήθιστα μεγάλο σε διάρκεια περιλαμβάνει όπως πάντα γρήγορες ταχύτητες, εκρήξεις και φυσικά…προδοσίες.

Η παρέα αρχικά φαίνεται να έχει ηρεμήσει, όμως η εμφάνιση μιας δυναμικής όσο και μυστηριώδους γυναίκας, την οποία υποδύεται η Σαρλίζ Θερόν, καταλαβαίνετε ότι έρχεται και πάλι να ταράξει τα νερά, δελεάζοντας τον Ντομ και επαναφέροντας τον στον κόσμο του εγκλήματος. Η προδοσία προς την «οικογένεια» είναι βαριά…Ο Χομπς από την άλλη βρίσκεται στη φυλακή και εκεί δεν θα χάσουμε μια επίσης θεαματική αναμέτρηση με τον γνώριμο Ντέκαρντ Σο, που αποδεικνύεται «στημένη».
Από την Κούβα στη Νέα Υόρκη και από εκεί στον…Αρκτικό Κύκλο και την παγωμένη Θάλασσα του Μπάρεντς φθάνει η χάρη της γνωστής παρέας προκειμένου να εμποδίσουν τη Σαρλίζ Θερόν από τα κακόβουλά σχέδιά της και να ξανακερδίσουν πίσω στην οικογένεια» τον Ντομ.





Απολαύστε στο παρακάτω βίντεο μια ξενάγηση στα αυτοκίνητα του Fast & Furious 8.




  • Guardians of the Galaxy Vol.2/ Φύλακες του Γαλαξία Vol.2 – 4 Μαΐου

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν

Αυτή τη φορά οι «Φρουροί» βρίσκονται σε αναζήτηση του Ego (Κερτ Ράσελ), πατέρα του Star Lord, ενώ παράλληλα προσπαθούν να κρατήσουν ενωμένη, τη νέα οικογένεια. Ο Star Lord φαίνεται να να έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με την Gamora ενώ ο Drax τον παρηγορεί με μια αγκαλά, μάλλον αννεπιθύμητη, την ώρα που οι Rocket και Yondu (Michael Rooker) συνασπίζονται. Επομένως στο δεύτερο μέρος θα δούμε οπωσδήποτε τους Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) και Baby Groot (Vin Diesel) ξανά σε δράση, ενώ επιστρέφουν το δεξί χέρι του Yondu, Kraglin (Sean Gunn) και η Karen Gillan ως Nebula.
Οι νεοφερμένοι στο γαλαξία είναι oι Mantis (Pom Klementieff) και Ayesha (Elizabeth Debicki).

  • Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού – 11 Μαϊου

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι
Πρωταγωνιστούν: Τσάρλι Χάναμ, Άστριντ Μπερζές-Φρίσμπι, Ντζίμον Χούνσου, Έινταν Γκίλεν, Τζουντ Λο, Έρικ Μπάνα.

Άλλη μία ταινία για τον θρυλικό βασιλιά Αρθούρο, αυτή τη φορά δια χειρός Γκάι Ρίτσι. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο ίδιος ο σκηνοθέτης, σε συνεργασία με τους Τζόμπι Χάρολντ και Λάιονελ Γουίγκραμ, ενώ η ιστορία βασίζεται σε κείμενο του Τζόμπι Χάρολντ.

Στο ρόλο του βασιλιά Αρθούρου θα δούμε τον Τσάρλι Χάναμ ( Sons of Anarchy), στα νεανικά του ακόμη χρόνια, ως ατίθασο νεαρό, ο οποίος, μην έχοντας ακόμη αποκτήσει σκοπό ζωής, περιπλανιέται με τη συμμορία του. Κομβικό σημείο στη ζωή του, η στιγμή που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ. Έκτοτε, όλα αλλάζουν. Ο Αρθούρος πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του παντοδύναμου ξίφους του, αλλάζει ρώτα και συμπορεύεται με μια μυστηριώδη γυναίκα με να ενώσει το λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έκλεψε το στέμμα του και δολοφόνησε τους γονείς του, και να γίνει Βασιλιάς.

  • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales/ Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί δεν λένε Παραμύθια – 25 Μαΐου

Σκηνοθεσία: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Πρωταγωνιστούν: Τζέφρι Ρας, Ορλάντο Μπλουμ, Κέβιν ΜακΝάλι, Μπρέντον Τουέιτς, Κάγια Σκοντελάριο, Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Η πέμπτη ταινία της σειράς «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» αποτελεί μια επίσης ενδιαφέρουσα περιπέτεια , με το τρέιλερ να αποκαλύπτει φλεγόμενα καράβια, υπερφυσικούς εχθρούς και τον Τζόνι Ντεπ να εμφανίζεται…καλυμμένος με λάσπη…
Ο Τζακ Σπάροου, ο φλύαρος, αντισυμαβατικός αλλά πάντα συμπαθής πειρατής που πάντα μπλέκεται σε μεγάλες φασαρίες και πάντα, με κάποιο τρόπο, καταφέρνει να τη βγάζει καθαρή, έχει σε αυτό το επεισόδιο να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό, τον κάπτεν Σαλαζάρ, τον οποίο υποδύεται ο Χαβιέρ Μπαρδέμ και είναι ένας πειρατής-φάντασμα.
Νεοεισερχόμενοι οι Μπρέντον Τουέιτς, Κάγια Σκοντελάριο και…Πολ ΜακΚάρτνεϊ!

  • The Mummy/ Η Μούμια – 8 Ιουνίου

Σκηνοθεσία: Αλεξ Κούρτζμαν
Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Σοφία Μπουτέλα, Ράσελ Κρόου, Αναμπέλ Γουόλις, Τζέικ Τζόνσον

Η επιστροφή της Μούμιας είναι γεγονός. Η Αρχαία Αίγυπτος «ζωντανεύει» ξανά φέρνοντας στη μεγάλη οθόνη τους θρύλους της. Ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί , ως Νικ Μόρτον, ένας άντρας που πεθαίνει κατά τη συντριβή ενός αεροσκάφους και επανέρχεται στη ζωή, προκειμένου να πολεμήσει και να νικήσει την Μούμια, που έχει τη μορφή γυναίκας,. Είναι η αρχαία αιγύπτια πριγκίπισσα Άχμανετ, η οποία ξυπνά στην κρύπτη της που είναι θαμμένη κάτω από την έρημο, φέρνοντας μαζί της ένα μίσος για την ανθρωπότητα που διαρκεί επί χιλιετίες και τρόμο που ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης κατανόησης…

  • Transformers: The Last Knight – 22 Ιουνίου

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζέμα Τσαν, Άντονι Χόπκινς, Τζον Γκούντμαν, Τζος Ντουχάμελ, Σαντιάγκο Καμπρέρα, Τζον Τορτούρο, Στάνελι Τούτσι, Ζαν Ντιζαρντέν κ.ά.

Βασισμένη στα παιχνίδια Transformers, με σκηνοθέτη τον Μάικλ Μπέι (προηγούμενα Transformers, Το Νησί, Περλ Χάρμπορ, Αρμαγεδδών κ.ά.) και εκτελεστικό παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ αποτελεί χρονικά το σίκουελ της τέταρτης ταινίας Transformers. Κατά δήλωση του ίδιου του σκηνοθέτη είναι η τελευταία ταινία της σειράς που σκηνοθετεί και φαίνεται να γεφυρώνει τη μυθολογία των Transformers με τους αγγλικούς θρύλους, και πιο συγκεκριμένα τον μύθο Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης. Άνθρωποι και Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, ο Όπτιμους Πράιμ έχει εξαφανιστεί, ενώ η σωτηρία του κόσμου εξαρτάται από τη συμμαχία των Κέιντ Γίγκερ, Μπάμπλμπι, ενός Άγγλου Λόρδου και μιας καθηγήτριας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Στον Τελευταίο Ιππότη, οι κυνηγημένοι γίνονται ήρωες…

  • Spiderman: Homecoming – 6 Ιουλίου

Σκηνοθεσία: Τζον Γουοτς
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χόλαντ, Μαρίσα Τομέι, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Μάικλ Κίτον.

Με την υπογραφή των Sony και Marvel η νέα ταινία Spiderman φαίνεται να έχει αυξημένη δόση χιούμορ, και αφορά κυρίως στα εφηβικά χρόνια του ήρωα και τις περιπέτειές του στο σχολείο, έχοντας ήδη αποκτήσει τις υπερδυνάμεις του.
Ο Τομ Χόλαντ πρωταγωνιστεί, στο ρόλο του κακού «The Vulture» είναι ο Μάικλ Κίτον, ενώ θα δούμε και τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να κάνει ένα πέρασμα…


entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024