Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα Χριστούγεννα ο Γουίλ Σμιθ αναζητά την «Κρυφή Ομορφιά»

Αυτά τα Χριστούγεννα ο Γουίλ Σμιθ αναζητά την «Κρυφή Ομορφιά»

...

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Με ένα all star cast που περιλαμβάνει τους (μετράτε ονόματα) Γουίλ Σμιθ, Έντουαρντ Νόρτον, Κίρα Νάιτλι, Κέιτ Γουίνσλετ, Έλεν Μίρεν, Μάικλ Πένια, Ναόμι Χάρις, η «Κρυφή Ομορφιά» έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την περίοδο των Χριστουγέννων αναζητώντας ανακούφιση από τον ανθρώπινο πόνο.

Ο Γουίλ Σμιθ ερμηνεύει έναν επιτυχημένο διαφημιστή που βιώνει μια προσωπική τραγωδία και μοιάζει μουδιασμένος απέναντι στην πραγματικότητα.

Οι συνάδελφοί του θέλοντας να τον βοηθήσουν, αποφασίζουν να καταστρώσουν ένα σχέδιο και να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τη θλίψη του και να προχωρήσει στη ζωή του.

Στην ταινία, ο χαρακτήρας του Σμιθ είναι ένας άνθρωπος που βιώνει την απώλεια.

«Είχα μπροστά μου αυτό το σενάριο και έκανα έρευνα για έναν άνθρωπο που βιώνει τον θάνατο. Εκείνη την περίοδο, οι γιατροί έδιναν στον πατέρα μου έξι εβδομάδες ζωής» δήλωσε ο ηθοποιός στο σόου της Έλεν ΝτεΤζένερις.

Ο Γουίλ Σμιθ είπε ότι ο πατέρας του διαγνώστηκε με καρκίνο στο τελευταίο στάδιο. «Πρόκειται για μια βαθιά προσωπική ταινία» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η αφήγηση της ιστορίας είναι απροσδόκητος» σημείωσε η Έλεν Μίρεν, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters. «Η φόρμα ήταν απροσδόκητη. Σκέφτηκα ότι είτε η ταινία θα ήταν πολύ καλή, είτε ότι θα ήταν η απόλυτη καταστροφή» πρόσθεσε η βρετανίδα ηθοποιός.

Η ταινία αναφέρεται «στο ότι στις πιο σκοτεινές και πιο δύσκολες στιγμές, μπορεί να υπάρξει ομορφιά και αυτό είναι ένα από τα σπουδαιότερα θαύματα στη ζωή».

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ταινία κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η σύνδεση με το «It’s A Wonderful Life» γίνεται φανερή -και οι δύο ταινίες μιλούν για ανθρώπους που καλούνται να επιβιώσουν μέσα από πολύ δύσκολες στιγμές.

Ο Έντουαρντ Νόρτον είπε σε συνέντευξή του: «Πιστεύω ότι η ταινία είναι στην παράδοση ταινιών όπως το «It’s a Wonderful Life», αναφέρεται σε πολύ σημαντικά ζητήματα για το τι έχει σημασία στη ζωή, αλλά διαθέτει καλό χιούμορ και λίγη φαντασία. Είναι μια πολύ καλή ταινία για το τέλος της χρονιάς».

* Η «Κρυφή Ομορφιά» θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 22 Δεκεμβρίου, σε διανομή Tanweer.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024