Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Critics' Choice Awards: Οι 12 υποψηφιότητες του La La Land «μυρίζουν» Όσκαρ

Critics’ Choice Awards: Οι 12 υποψηφιότητες του La La Land «μυρίζουν» Όσκαρ

...

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Με 12 υποψηφιότητες στα Critics’ Choice Awards το μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ «La La Land» αποδεικνύεται στο μεγάλο φαβορί της οσκαρικής σεζόν. Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμμα Στόουν που έχει ενθουσιάζει ήδη τους κριτικούς, αναμένεται να φέρει οσκαρικό χρυσάφι.

Συγκεκριμένα, το «La La Land» απέσπασε -μεταξύ άλλων- υποψηφιότητες Ανδρικού Ρόλου, Γυναικείου Ρόλου, Σκηνοθεσίας, Πρωτότυπου Σεναρίου, Φωτογραφίας, Κοστουμιών, καθώς και δύο υποψηφιότητες Τραγουδιού.

Με δέκα υποψηφιότητες ακολουθούν το «Arrival» του Ντενί Βιλνέβ και το «Moonlight». Χωρίς απροόπτων και οι δύο αυτές ταινίες θα είναι υποψήφιες και για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Το «Moonlight» αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού Αφροαμερικανού που μεγαλώνει σε μία δύσκολη γειτονιά στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, ενώ το «Arrival» του Βιλνέβ είναι μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας στο ύφος των «Στενών Επαφών Τρίτου Τύπου».

Οκτώ υποψηφιότητες συγκέντρωσε το «Manchester By the Sea», επτά το «Hacksaw Ridge» και από έξι τα «Doctor Strange», «Fences», «Hell or High Water», «Jackie» και «Lion».

To «La La Land» προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου η Έμμα Στόουν κέρδισε και βραβείο ερμηνείας και στην Ελλάδα θα το δούμε από τις 22 Δεκεμβρίου.

Η τελετή απονομής των Critics’ Choice Awards θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου.

«La La Land» και από τους κριτικούς της Νέας Υόρκης

Λίγο μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των Critics’ Choice Awards, οι κριτικοί της Νέας Υόρκης ψήφισαν και αυτοί ως καλύτερη ταινία το La La Land, δίνοντας το βραβείο Σκηνοθεσίας στον Μπάρι Τζένκινς για το Moon Light, το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στην Ιζαμπέλ Ιπέρ και το βραβείο ανδρικής ερμηνείας στον Κέισι Άφλεκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024