Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Rogue One - A Star Wars Story: Η γέννηση της επανάστασης

Rogue One – A Star Wars Story: Η γέννηση της επανάστασης

...

Αγγελική Στελλάκη

Αυτοκρατορία και επαναστάτες ετοιμάζονται να πάρουν τα όπλα στο νέο τρέιλερ της ταινίας «Rogue One: Α Star Wars Story» που βγαίνει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Η ταινία δεν είναι συνέχεια του «Η Δύναμη Ξυπνάει», αλλά βασίζεται σε ιστορίες από το ευρύτερο σύμπαν του Star Wars (τα επόμενα χρόνια αναμένεται να δούμε αρκετές από αυτές).

Η ταινία εκτυλίσσεται πριν από τα γεγονότα της αρχικής τριλογίας. Σε αυτήν μαθαίναμε για μία μικρή ομάδα ατόμων που κατάφερε να κλέψει τα μυστικά σχέδια για το απόλυτο όπλο της Αυτοκρατορίας, το Death Star. Την ιστορία αυτής της ομάδας παρακολουθεί το Rogue One.

Ηρωίδα της ταινίας είναι η δυναμική Τζιν Έρσο (την ερμηνεύει η Φελίσιτι Τζόουνς), ενώ η ομάδα αποτελείται από φαινομενικά αταίριαστους μεταξύ τους χαρακτήρες.

Το νέο τρέιλερ επικεντρώνεται στη σχέση της Τζιν με τον πατέρα της, τον επιστήμονα Γκάλεν Έρσο (τον ερμηνεύει ο Μαντς Μίκελσεν), ο οποίος όπως μαθαίνουμε είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε για λογαριασμό της Αυτοκρατορίας το Death Star. Το τρέιλερ επιβεβαιώνει ότι στην καρδιά του το Star Wars παραμένει μία «οικογενειακή διαστημική όπερα».

Παράλληλα, ακούμε την Τζιν να εκφωνεί έναν πύρινο λόγο που θα πείσει τους επαναστάτες να διατηρήσουν την ελπίδα τους και να προχωρήσουν με το σχέδιό τους να κλέψουν τα σχέδια του Death Star.

Παράλληλα, ένα νέο μυθιστόρημα Star Wars υπόσχεται να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με την δημιουργία του Death Star.

Αν και ο σκηνοθέτης Γκάρεθ Έντουαρντς έχει δηλώσει ότι ο θεατής θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για ένα πιο σκοτεινό Star Wars, χωρίς ιδιαίτερη αναφορά στη Δύναμη και τους Ιππότες Τζεντάι, στο τελευταίο τρέιλερ γίνεται αναφορά στη Δύναμη.

Ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει ότι για εκείνον η ταινία έχει σχέση με το γεγονός ότι «ο Θεός δεν θα έρθει να μας σώσει» και σημειώνει ότι οι άνθρωποι που συνιστούν την ομάδα «δεν έχουν μαγικές δυνάμεις», αλλά θα πρέπει να βρουν τρόπο να φέρουν ελπίδα στον Γαλαξία. Επίσης, έχει πει ότι η ταινία θα θυμίζει περισσότερο πολεμική περιπέτεια.

Σημειώνεται ότι το «Rogue One: Α Star Wars Story» θα προβάλλεται στην Ελλάδα από τις 15 Δεκεμβρίου, μία ημέρα νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία προβολής του στις ΗΠΑ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν -εκτός από τη Φελίσιτι Τζόουνς- ο Ντιέγκο Λούνα, ο Φόρεστ Γουίτακερ και ο Μαντς Μίκελσεν.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024