Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε σάουντρακ και βιβλία «Inferno»

Κερδίστε σάουντρακ και βιβλία «Inferno»

...

Το in.gr και η Feelgood σάς δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε σάουντρακ και αντίτυπα του βιβλίου «Inferno» (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός).

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, σκηνοθετώντας το best seller μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν (Ο Κώδικας Ντα Βίντσι), Inferno, που ακολουθεί ξανά τον καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκτον (Τομ Χανκς) σε μια αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία τον συνδέουν στενά με το μεγάλο ποιητή Δάντη. Ο Χανκς πλαισιώνεται από ένα λαμπρό καστ ηθοποιών, με τη Φελίσιτι Τζόουνς (The Theory of Everything) στο ρόλο της βοηθού του Σιένα, αλλά και τους Ίρφαν Καν (Life of Pi), Ομάρ Σάι (The Intouchables), Μπεν Φόστερ (Warcraft: The Beginning) και Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν (Westworld).

Στην ταινία, ο καθηγητής του Χάρβαρντ και master της σημειολογίας Ρόμπερτ Λάνγκτον ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, έχοντας τρομερούς πονοκεφάλους και βλέποντας φρικτά και ακαταλαβίστικα οράματα. Για να σώσει την ίδια του τη ζωή ενώνει τις δυνάμεις του με τη Σιένα Μπρουκς, μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνωμοσία ικανή να οδηγήσει σε αφανισμό την ανθρωπότητα.

Συμπληρώστε τη φόρμα, αναφέροντας το δώρο της προτίμησής σας. Οι νικητές θα κληθούν να παραλάβουν οι ίδιοι το δώρο τους και θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.

* Η ταινία «Inferno» προβάλλεται ήδη στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024