Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτικά «παιχνίδια κατασκόπων» με τους Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ

Ερωτικά «παιχνίδια κατασκόπων» με τους Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ

...

Αγγελική Στελλάκη

Με το διαζύγιο Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί να απασχολεί τις ταμπλόιντ εφημερίδες (και κάποιες από αυτές να αναζητούν τις αιτίες του στο σετ της ταινίας «Allied» και στη συμπρωταγωνίστρια του Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ), τα βλέμματα έχουν στραφεί στην ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις.

Όπως ακριβώς ορισμένοι αναζητούν «σημάδια» της φθοράς ενός γάμου στην πρόσφατη ταινία «By the Sea» που σκηνοθέτησε η Τζολί και μιλά για τα συζυγικά προβλήματα ενός ζεύγους που κάνει διακοπές στη Γαλλία (το ζεύγος ερμηνεύουν οι Τζολί και Πιτ), έτσι πολλοί αναμένουν την ταινία «Allied» για να ανακαλύψουν -μάταια ίσως;- «πειστήρια» μιας υποτιθέμενης σχέσης του Πιτ με τη Μαριόν Κοτιγιάρ.

Εν μέσω του ντόρου που έχει προκαλέσει το διαζύγιο Πιτ – Τζολί, η εταιρεία παραγωγής του «Allied» έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer, θέλοντας πιθανότατα να εκμεταλλευτεί τον θόρυβο γύρω από τους πρωταγωνιστές.

Στην ταινία, ο Μπραντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ παίζουν παιχνίδια κατασκόπων στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ερωτεύονται.

Ο Πιτ ερμηνεύει τον Μαξ Βάταν, έναν αξιωματούχο των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που συναντά μία Γαλλίδα της Αντίστασης, την Μαριάν (Μαριόν Κοτιγιάρ). Στη διάρκεια μιας πρώτης συνάντησης στην Καζαμπλάνκα θα παραστήσουν τους ερωτευμένους, προκειμένου να μπορέσουν να διατηρήσουν την κάλυψή τους. Εν μέσω, όμως, του πολέμου θα ερωτευτούν πραγματικά και θα κληθούν να επιβιώσουν.

Η ταινία «Σύμμαχοι θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες τον Νοέμβριο. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου από την UIP.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024