Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κινηματογραφικοί υπερήρωες αποκαλύπτονται στο Comic-Con

Κινηματογραφικοί υπερήρωες αποκαλύπτονται στο Comic-Con

...

Αγγελική Στελλάκη

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το Comic-Con αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση για κόμικ και όχι μόνο. Τα τελευταία χρόνια τα μεγάλα στούντιο και τα τηλεοπτικά δίκτυα σπεύδουν να κάνουν μία «εμφάνιση» στη διοργάνωση -που πραγματοποιείται στο Σαν Ντιέγκο-, να φέρουν τους σταρ τους σε επαφή με το λεγόμενο fan base (δηλαδή τους θαυμαστές) και προβάλουν για πρώτη φορά τα τρέιλερ των ταινιών τους.

Αν και οι ταινίες και οι σειρές που παρουσιάζονται δεν αφορούν μόνο σούπερ ήρωες, όπως είναι αναμενόμενο οι σούπερ ήρωες έχουν την τιμητική τους.

Από την Wonder Woman, μέχρι την Justice League και από τους Guardians of the Galaxy μέχρι τον Doctor Strange, ήρωες της DC και της Marvel ετοιμάζονται για την εμφάνισή τους στην μεγάλη οθόνη.

Τι μάθαμε στο φετινό Comic-Con:

Για το στούντιο της Marvel

Ο σκηνοθέτης του Creed Ράιαν Κούγκλερ βρέθηκε στο Comic-Con προκειμένου να μιλήσει για τον Black Panther. Μία πρώτη εμφάνιση του ήρωα είδαμε στην πρόσφατη ταινία Captain America: Civil War, αλλά ο Black Panther αποκτά δική του ταινία. Ο Τσάντγουικ Μπόσμαν ερμηνεύει τον Τ’ Τσάλα, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Λουπίτα Νιόνγκ’ο (ερμηνεύει την πολεμίστρια Νάκια, ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά και αντίπαλος του Τ’ Τσάλα), ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν (ως Έρικ Κιλμόνγκερ) και η Ντανάι Γκουρίρα του The Walking Dead.

Ο πρόεδρος των Marvel Studios Κέβιν Φάιγκ έσπευσε να λύσει την απορία που είχαν όλοι όσοι είδαν το Civil War: Γιατί την ώρα που οι υπόλοιποι υπερήρωες έχουν εμπλακεί σε μία εμφύλια διαμάχη, ο Θορ και ο Μπρους Μπάνερ (δηλαδή ο Hulk) παρακολουθούν από μακριά; Η απάντηση βρίσκεται στο Thor: Ragnarok που σκηνοθετεί ο Τάικα Γουατίτι (What We Do in the Shadows). Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στην Αυστραλία. Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι είδαν μία ειδική πανοπλία για τον Χαλκ που σε πολλούς θύμισε το αγαπητό σε φαν Planet Hulk. Το πρωταγωνιστικό καστ είναι εντυπωσιακό: εκτός από τους Κρις Χέμσγουερθ, Τομ Χίντλεστον, Ίντρις Έλμπα, Άντονι Χόπκινς, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μαρκ Ράφαλο, Καρλ Έρμπαν και Κέιτ Μπλάνσετ.

Ανακοινώθηκε και επισήμως: η νικήτρια του φετινού Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, Μπρι Λάρσον (για το The Room) θα ερμηνεύσει την Κάπτεν Μάρβελ. Η ίδια η Λάρσον το επιβεβαίωσε ανεβάζοντας φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει με καπέλο Marvel Studios και λεζάντα: «Απλά να με αποκαλείτε Κάπτεν Μάρβελ».

Το νέο τρέιλερ του Doctor Strange έκανε την πρεμιέρα του στο Comic-Con, όπου βρέθηκε και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Ο Κάμπερμπατς ερμηνεύει έναν ταλαντούχο, αλλά εγωκεντρικό χειρούργο, του οποίου η ζωή αλλάζει όταν παθαίνει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο. Θέλοντας να βρει ξανά τις ικανότητές του, συναντά μία θεραπεύτρια, γνωστή ως Η Αρχαία (Τίλντα Σουίντον). Το τρέιλερ φανέρωσε ότι διατηρεί αρκετά μεγάλους βαθμούς με το Inception και τον κόσμο του και προετοίμασε τους θεατές για μερικά εντυπωσιακά εφέ.

Το Spider-Man: Homecoming μόλις ξεκίνησε γυρίσματα στην Ατλάντα. Η συνεργασία Sony και Marvel αναμένεται με ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μετά το «ντεμπούτο» του Τομ Χόλαντ ως Spidey στο Civil War. Αυτό που αναμένουμε να δούμε είναι ένας έφηβος Spider-Man. Ο νεαρός σούπερ ήρωας αναζητά την αγάπη, είναι λίγο geek, αμήχανος -ακριβώς ό,τι θα περιμέναμε από τον Spider-Man.

Μετά την τεράστια επιτυχία τους, οι Guardians of the Galaxy επιστρέφουν για μία νέα περιπέτεια. Η ταινία συνεχίζεται σχεδόν από εκεί που σταμάτησε: μερικούς μήνες μετά τα γεγονότα του πρώτου Guardians of the Galaxy. Συμφωνούν να βοηθήσουν τον λαό της Αϊέσα να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά σύντομα η συμφωνία χαλάει. Όσο για τον Star Lord; Έχει γίνει διάσημος σε όλο το γαλαξία. Κλιπ από την ταινία προβλήθηκαν στο Comic-Con, ανάμεσά τους και ένα με το μωρό Groot. Αξίζει να σημειωθεί ότι επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Σιλβέστερ Σταλόνε στην ταινία, ενώ ο Κερτ Ράσελ θα ερμηνεύσει τον χαρακτήρα του Ego, πατέρα του Star Lord.

Για την DC

Ήρθε επιτέλους η ώρα για το πρώτο τρέιλερ της Αμαζόνας Wonder Woman. Στο τρέιλερ βλέπουμε την Γκαλ Γκαντότ (ερμηνεύει την πολεμίστρια Νταϊάνα) να συναντά σε μία παραλία τον Καπτεν Τρέβορ (τον ερμηνεύει ο Κρις Πάιν) και να αποφασίζει να εγκαταλείψει τον κόσμο των Αμαζόνων για εκείνο των ανθρώπων. Την ταινία σκηνοθετεί η Πάτι Τζένκινς, ενώ σε πρωταγωνιστικό ρόλο (πολεμίστριας) βλέπουμε και την Ρόμπιν Ράιτ.

H Warner Bros. είχε επίσης ετοιμάσει κάποιες εικόνες από την νέα ταινία Justice League, όπου ήρωες όπως οι Aquaman, Batman, Wonder Woman, Flash ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ο Ζακ Σνάιντερ βρίσκεται σε διαδικασία γυρισμάτων. Στις σκηνές βλέπουμε τον Batman να προσπαθεί να φτιάξει μία ομάδα υπερηρώων, ενώ ο Σνάιντερ έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στο χιούμορ, τουλάχιστον σε αυτές τις πρώτες εικόνες.

Εκτός, όμως, από τον «κανονικό» Batman, υπάρχει άλλος ένας που περιμένουμε να δούμε με ενδιαφέρον: ο Lego Batma. Το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας έκανε την πρεμιέρα του στο Comic-Con, με μπόλικο χιούμορ και μερικές συμβουλές από τον Άρθουρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024