Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τη Σαρλίζ Θερόν το 8ο «Fast and Furious»

Με τη Σαρλίζ Θερόν το 8ο «Fast and Furious»

...

Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του Πολ Γουόκερ, η Universal ετοιμάζεται να βγάλει στις αίθουσες το 2017 την 8η συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς «Fast and Furious».

Έτσι στο καστ των ηθοποιών θα δούμε και πάλι τον Βιν Ντίζελ καθώς και όλους τους ηθοποιούς από τις προηγούμενες επτά ταινίες. Μόνο που τώρα θα προστεθούν και νέα πρόσωπα κι εκτός από τον Σκοτ Ίστγουντ μία νέα είσοδος στους μαχητές των δρόμων είναι κι αυτή της Σαρλίζ Θερόν, η οποία θα υποδυθεί την… κακιά της ταινίας, την «Σίφερ».

Αν και δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί λεπτομέρειες της πλοκής της νέας ταινίας, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ακόμα ένας γύρος δράσης με αγωνιστικά αυτοκίνητα και οι πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με την «Σίφερ».

Οι παραγωγοί της ταινίες ευελπιστούν να κάνουν τα γυρίσματα στην Κούβα και, σύμφωνα με το HollywoodReporter, έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες.

Εάν δοθεί άδεια, τότε θα είναι η πρώτη ταινία του Χόλιγουντ που θα γυριστεί στην Κούβα, μετά την επιβολή του εμπάργκο το 1960. Εξετάζονται, ωστόσο, και άλλες τοποθεσίες στη Ρωσία και την Ισλανδία.

Η όγδοη ταινία «Fast & Furious» έχει οριστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017, ενώ έχει καθοριστεί και το πλάνο των συνεχειών της, με την 9η και 10η ταινία να κυκλοφορούν στις 19 Απριλίου του 2019 και στις 2 Απριλίου του 2021, αντίστοιχα.

Κι όλα αυτά καθώς η έβδομη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς αποδείχθηκε μεγάλη παγκόσμια επιτυχία, αποφέροντας έσοδα που ξεπέρασαν το 1,5 δισ. δολάρια.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024