Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε μαγικά δώρα από την «Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη»

Κερδίστε μαγικά δώρα από την «Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη»

...

Το in.gr και η Feelgood σάς δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε «μαγικά» δώρα από τον κόσμο της Αλίκης και συγκεκριμένα από την ταινία «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη».

Κερδίστε ένα από τα πέντε σετ δώρων που το καθένα περιλαμβάνει: Μία πάνινη τσάντα, ένα μπρελόκ, μία κονκάρδα και ένα σημειωματάριο, εμπνευσμένο από την ταινία.

Βασισμένη στους χαρακτήρες του Λούις Κάρολ, η δεύτερη ταινία με ηρωίδα την Αλίκη επιστρέφει με τον Τζέιμς Μπόμπιν στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και τον Τιμ Μπάρτον σε ρόλο παραγωγού.

Όλοι οι διάσημοι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας επιστρέφουν: Μία Γουασικόφσκα, Αν Χάθαγουεϊ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Τζόνι Ντεπ και ο Σάσα Μπάρον Κοέν.

Η Αλίκη θα επιστρέψει στη χώρα των θαυμάτων, θα ταξιδέψει σε μία άλλη διάσταση, θα προσπαθήσει να σώσει έναν καλό της φίλο και θα κάνει νέους φίλους και εχθρούς.

Στα credits συναντάμε, επίσης, την τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ Ενδυματολογίας Κολίν Άτγουντ και τον 5 φορές βραβευμένο με Όσκαρ ειδικών εφέ Κεν Ράλστον.

Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε μέρος στην κλήρωση και να κερδίσετε ένα από τα σετ δώρων. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail για την παραλαβή των δώρων τους.

\

Η ταινία «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη» προβάλλεται από τις 26 Μαΐου στις αίθουσες, σε διανομή Feelgood (και στα ελληνικά και σε 3D).


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024