Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Μελβούρνη»

Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Μελβούρνη»

...

Το in.gr και η Feelgood σάς δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πρώτοι την ταινία «Μελβούρνη», η οποία προβλήθηκε στο 71ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η Μελβούρνη είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του πολλά υποσχόμενου Ιρανού Νίμα Τζαβίντι, το οποίο άνοιξε το τμήμα της «Εβδομάδας των Κριτικών» στο Φεστιβάλ Βενετίας.

O ηθοποιός Πέιμαν Μάαντι (Ένας Χωρισμός) πρωταγωνιστεί στο αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ που εκτυλίσσεται στους χώρους ενός διαμερίσματος, κορυφώνοντας την ένταση, καθώς οι ήρωες βρίσκονται μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής τους.

Η υπόθεση της ταινίας

Ο Αμίρ και η Σάρα είναι ένα νεαρό ζευγάρι που ζει στο Ιράν και ετοιμάζεται να πετάξει στη Μελβούρνη για να συνεχίσει τις σπουδές του. Μόλις λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης τους, καλούνται να προσέξουν το μωρό των γειτόνων μέχρι να γυρίσουν οι γονείς του. Όσο ετοιμάζουν τα πράγματα τους για το μεγάλο ταξίδι, αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με το μωρό. Άθελα τους έχουν εμπλακεί σε ένα τραγικό περιστατικό και καλούνται να πάρουν μία απόφαση ζωής.

Συμπληρώστε τη φόρμα και λάβετε μέρος στην κλήρωση για μία από τις διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Μελβούρνη» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00) στον κινηματογράφο Δαναός 1 (Λεωφ. Κηφισίας 109, Αθήνα).

Η ταινία «Μελβούρνη» θα προβάλλεται στις αίθουσες από 19 Μαΐου, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024