Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τη «Λεωφόρο Πατησίων» ταξιδεύει στο NISI MASA ο Θ.Νεοφώτιστος

Με τη «Λεωφόρο Πατησίων» ταξιδεύει στο NISI MASA ο Θ.Νεοφώτιστος

Με το νέο του πρότζεκτ «Λεωφόρος Πατησίων» ταξιδεύει στην διοργάνωση NISI MASA European Short Pitch ESP 2016 ο σκηνοθέτης Θανάσης Νεοφώτιστος («Προσευχή»). Η διοργάνωση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς προώθησης νέων, φερέλπιδων...

Με το νέο του πρότζεκτ «Λεωφόρος Πατησίων» ταξιδεύει στην διοργάνωση NISI MASA European Short Pitch ESP 2016 ο σκηνοθέτης Θανάσης Νεοφώτιστος («Προσευχή»). Η διοργάνωση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς προώθησης νέων, φερέλπιδων Ευρωπαίων δημιουργών και των μικρού μήκους έργων τους.

Στο NISI MASA θα συμμετάσχει και ο σκηνοθέτης Αριστοτέλης Μαραγκός με το animation «Kafka’s Collection of Porn». Οι δυο δημιουργοί βρέθηκαν αρχικά (11-17/01/2016) στο Βίλνιους της Λιθουανίας και σε δεύτερο χρόνο (2-6/03/2016) θα βρεθούν στο Λουξεμβούργο, όπου θα έχουν την ευκαιρία, ανάμεσα στα 20 καλύτερα σενάρια μικρού μήκους ταινιών της Ευρώπης, να αναπτύξουν τα σχέδια τους με σημαντικούς ανθρώπους του κινηματογραφικού χώρου.

H «Λεωφόρος Πατησίων», είναι μία μικρού μήκους ταινία μυθοπλασίας, τοποθετημένη στην καρδιά της Αθήνας. Σε μία λεωφόρο που κάποτε ήταν λαμπερή και πλούσια ενώ τώρα, όπως η Κατερίνα που την διασχίζει με μανία για να πετύχει το όνειρό της, είναι ένας δρόμος που δείχνει το πρόσωπο της Ελλάδας του 2016.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024