Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μαγδαληνή του Γκάρθ Ντέϊβις η Ρούνι Μάρα (;)

Μαρία Μαγδαληνή του Γκάρθ Ντέϊβις η Ρούνι Μάρα (;)

Μαντώ Σιώμου Η ηθοποιός Ρούνι Μάρα, που θεωρείται φαβορί για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία «Carol», φαίνεται ότι θα αναλάβει να ενσαρκώσει την Μαρία Μαγδαληνή στην νέα ταινία του σκηνοθέτη Γκάρθ Ντέϊβις. Ένα αυθεντικό και ανθρώπινο πορτρέτο μιας από τις πιο αινιγματικές και παρεξηγημένες προσωπικότητες της ιστορίας, μεταφέρεται στην […]

Μαντώ Σιώμου

Η ηθοποιός Ρούνι Μάρα, που θεωρείται φαβορί για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία «Carol», φαίνεται ότι θα αναλάβει να ενσαρκώσει την Μαρία Μαγδαληνή στην νέα ταινία του σκηνοθέτη Γκάρθ Ντέϊβις.

Ένα αυθεντικό και ανθρώπινο πορτρέτο μιας από τις πιο αινιγματικές και παρεξηγημένες προσωπικότητες της ιστορίας, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη από τους επιτυχημένους παραγωγούς του «Λόγου του Βασιλιά», Ίαν Κάνινγκ και Έμιλι Σέρμαν της See-Saw Films, σε συνεργασία με την Universal Pictures.

«Η ακατέργαστη και γενναία προσέγγιση της Ρούνεϊ στις ερμηνείες της, σε συνδυασμό με την γοητευτική-εσωτερική ψυχή της, είναι όλα όσα απαιτούνται για να ζωντανέψει μία από τις πιο παρεξηγημένες γυναίκες στην ιστορία, η Μαρία Μαγδαληνή», δηλώνει ο σκηνοθέτης Γκάρθ Ντέϊβις, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Ρούνεϊ στην ταινία «Lion», επίσης παραγωγή της See-Saw Films, και γνωρίζει ότι, «είναι μοναδικό ταλέντο».

Η Μαρία Μαγδαληνή, πιστή ακόλουθος του Ιησού Χρηστού, που τον είδε να σταυρώνεται και να ανασταίνεται, έχει μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη πολλές φορές. Στο παρελθόν τον ρόλο της υποδύθηκαν, η Μπάρμπαρα Χέρσεϊ στο «The Last Temptation of Christ» του Μάρτιν Σκορσέζε, η Τζοάνα Ντάνχαμ στο «The Greatest Story Ever Told» τουΤζορτζ Στίβενς (1965), καθώς και η Μόνικα Μπελούτσι στο «The Passion of the Christ» του Μελ Γκίμπσον. Πιο πρόσφατα, ο χαρακτήρας της ήταν στο επίκεντρο του διάσημου μυθιστορήματος του Νταν Μπράουν, «Ο Κώδικας Ντα Βίντσι».

Ο τίτλος της νέας ταινίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024