Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα» νέα ψηφιακή παράσταση στο Πλανητάριο

«Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα» νέα ψηφιακή παράσταση στο Πλανητάριο

Σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνωριμίας με ορισμένους από τους πιο ακραίους πλανήτες και δορυφόρους του Ηλιακού μας Συστήματος, μας προσκαλεί το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου μέσα από την νέα ψηφιακή παράσταση «Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα». Από την καυτή Αφροδίτη έως τον παγωμένο Πλούτωνα, από τη γεμάτη ηφαίστεια Ιώ έως τον υπόγειο ωκεανό […]

Σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνωριμίας με ορισμένους από τους πιο ακραίους πλανήτες και δορυφόρους του Ηλιακού μας Συστήματος, μας προσκαλεί το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου μέσα από την νέα ψηφιακή παράσταση «Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα». Από την καυτή Αφροδίτη έως τον παγωμένο Πλούτωνα, από τη γεμάτη ηφαίστεια Ιώ έως τον υπόγειο ωκεανό που κρύβει η παγωμένη επιφάνεια της Ευρώπης και από τις θάλασσες μεθανίου του Τιτάνα έως τα πέρατα της βαρυτικής+ «κυριαρχίας» του Ήλιου, η παράσταση «Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα» αναδεικνύει την θαυμαστή πολυπλοκότητα των παράξενων κόσμων που κρύβει το Ηλιακό μας Σύστημα.

Η επίσημη παρουσίαση της παράστασης θα γίνει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 (ώρες 18:30, 19:30) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ειδικά για αυτήν την ημέρα ο Δρ. Μάνος Κιτσώνας, Διευθυντής του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, μας ετοιμάζει μία έκπληξη: ένα «ζωντανό» ταξίδι στο Ηλιακό μας Σύστημα, με τη βοήθεια του εντυπωσιακού Προσομοιωτή του Πλανηταρίου.

Απαραίτητα είναι μόνο τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας. Ο χώρος είναι προσβάσιμος και φιλικός σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ σκύλο – συνοδοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι. Την ημέρα αυτή θα υπάρχει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Η ψηφιακή αυτή παράσταση θα ενταχθεί στο τρέχον πρόγραμμα του Πλανηταρίου από τις 7 Οκτωβρίου 2015. Προτείνεται για παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω.

entertainment.in.gr

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024