Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jurassic World: Το πάρκο «ανοίγει» ξανά τις πύλες του τον Ιούνιο του 2018

Jurassic World: Το πάρκο «ανοίγει» ξανά τις πύλες του τον Ιούνιο του 2018

Τζωρτζίνα Ντούτση Η τέταρτη συνέχεια του πιο διάσημου πάρκου δεινοσαύρων (το οποίο απέδειξε πως η τεχνολογία μέχρι και δεινοσαύρους ανασταίνει) πέτυχε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2015 πετυχαίνοντας ρεκόρ εισιτηρίων. Σε παραγωγή Steven Spielberg, σκηνοθέτη δύο εκ των προηγούμενων ταινιών και το νεοεμφανιζόμενο Colin Trevorrow στο σκηνοθετικό πηδάλιο, το πάρκο ψυχαγωγίας δεινοσαύρων μας «υποδέχτηκε» […]

Τζωρτζίνα Ντούτση

Η τέταρτη συνέχεια του πιο διάσημου πάρκου δεινοσαύρων (το οποίο απέδειξε πως η τεχνολογία μέχρι και δεινοσαύρους ανασταίνει) πέτυχε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2015 πετυχαίνοντας ρεκόρ εισιτηρίων.

Σε παραγωγή Steven Spielberg, σκηνοθέτη δύο εκ των προηγούμενων ταινιών και το νεοεμφανιζόμενο Colin Trevorrow στο σκηνοθετικό πηδάλιο, το πάρκο ψυχαγωγίας δεινοσαύρων μας «υποδέχτηκε» ύστερα από είκοσι δυο χρόνια και μας έκανε να ζήσουμε μοναδικές σκηνές καταδίωξης με τον τρισδιάστατο τρόμο –το νέο γενετικά τροποποιημένο υβρίδιο, Indominus rex- να παραμονεύει σε κάθε γωνιά.

Όσοι δεν χόρτασαν από αυτή τη νέα δόση τρόμου που τους προσέφερε το Jurassic World, έρχονται καλά νέα. Στις 23 Ιουλίου, με επίσημη ανακοίνωσή της η Universal Pictures αποκάλυψε πως η δεύτερη ξενάγηση στο πάρκο ετοιμάζεται για τις 22 Ιουνίου του 2018, ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το σίκουελ της ταινίας.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο θα υπογράψουν και πάλι οι Colin Trevorrow και Derek Connolly, παρά τις αρχικές τους αμφιβολίες για τη συνέχεια της ταινίας, ενώ και η απόφαση για τη δημιουργία του σίκουελ αποτελεί έκπληξη, δεδομένου του ήδη υψηλού (του υψηλότερου στην ιστορία της Universal) κόστους παραγωγής της πρώτης ταινίας.

Ωστόσο, το Jurassic World, είναι πλέον μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών στο αμερικανικό box office, έχοντας ξεπεράσει σε πωλήσεις εισιτήριων την ταινία The Avengers, ενώ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται τρίτο σε εισπράξεις εισιτηρίων, πίσω από τις ταινίες Avatar και Titanic.

H πρόσφατη ταινία, έχει αφήσει αρκετά θέματα άλυτα στην πλοκή της, γεγονός που υποσχόταν μια πιθανή συνέχεια και που τελικά επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη.

Μάλιστα, όταν ο Chris Pratt ρωτήθηκε για το δεύτερο μέρος του Jurassic World τον Ιούνιο του 2018, αστειευόμενος απάντησε πως ο ίδιος έχει ήδη υπογράψει για «38 ταινίες ή κάτι τέτοιο».

entertainment.in.gr

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024