Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άντι ΜακΝτάουελ: «Με ενοχλεί η λέξη ''τεκνατζού'', είναι ταπεινωτική»

Άντι ΜακΝτάουελ: «Με ενοχλεί η λέξη »τεκνατζού», είναι ταπεινωτική»

Ελισάβετ Σταμοπούλου Ανεβάζει τους ρυθμούς με μια νέα ιστορία, και πιο τρελή από ποτέ η γνωστή παρέα αγοριών επιστρέφει στο «Magic Mike XXL», το οποίο μετά από τρία χρόνια δίνει ξανά «ραντεβού» με το κοινό. Η σκηνοθεσία της ταινίας, που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες, ανήκει στον Γκρεγκ Τζέικομπς, με την υπόθεση να περιστρέφεται γύρω από […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Ανεβάζει τους ρυθμούς με μια νέα ιστορία, και πιο τρελή από ποτέ η γνωστή παρέα αγοριών επιστρέφει στο «Magic Mike XXL», το οποίο μετά από τρία χρόνια δίνει ξανά «ραντεβού» με το κοινό.

Η σκηνοθεσία της ταινίας, που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες, ανήκει στον Γκρεγκ Τζέικομπς, με την υπόθεση να περιστρέφεται γύρω από μια αντροπαρέα που ταξιδεύει με αυτοκίνητο από την Τάμπα στο Myrtle Beach για συνέδριο στριπτίζ.

Η Άντι ΜακΝτάουελ, που ενσαρκώνει την Νάνσι μια γυναίκα του νότου χωρίς αναστολές, δηλώνει σε συνέντευξή της στον Guardian πως έχει πρόβλημα με τον όρο «τεκνατζού» καθώς «είναι ταπεινωτικός».

Το όνομά της έχει συνδεθεί με την ταινία «Sex, Lies, and Videotape» του Στίβεν Σόντερμπεργκ, το 1989, που θεωρείται σταθμός στην καριέρα της. Απέσπασε Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, η Άντι όμως δεν είχε δώσει το «παρών» αφού τότε έφερε στον κόσμο το παιδί της και φοβόταν τα σχόλια του κόσμου.

«Ήμουν πιο ευαίσθητη εκείνη την εποχή. Πλέον δεν με ενδιαφέρει να με σχολιάζουν, ούτε φοβάμαι την κοροϊδία», επισημαίνει.

Η 57χρονη ηθοποιός συναντά ξανά τον Στίβεν Σόντερμπεργκ μέσα από το «Magic Mike XXL», ο οποίος σκηνοθέτησε την ομώνυμη ταινία του 2012 και τώρα «βρίσκεται» στο μοντάζ, έχοντας παράλληλα καθήκοντα εκδότη.

«Άνοιξε η καρδιά μου όταν τον ξαναείδα», αναφέρει η Άντι για την επανένωσή της με τονΣτίβεν , μετανιώνει όμως που στο παρελθόν απέρριψε ρόλους φοβούμενη τις αντιδράσεις της οικογένειάς της.

Αναφερόμενη στην ταινία που την ανέδειξε, δηλώνει: «Κατάφερα να μπω τόσο εύκολα στο πετσί του ρόλου στο »Sex, Lies and Videotape’s» γιατί κατανόησα απόλυτα αυτό που βίωνε η πρωταγωνίστρια. Κι εκείνη μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που η σεξουαλικότητα συνδεόταν με την ανηθικότητα. Φοβόμουν πάντα πολύ μη ντροπιάσω τα παιδιά μου και με απασχολούσε η εικόνα μου. Έτσι μεγάλωσα και ανησυχούσα συνέχεια μήπως προκαλώ. Λυπάμαι που δεν εκμεταλλεύτηκα περισσότερες ευκαιρίες».

Στο αντίθετο «ρεύμα» πλέον, ερμηνεύει έναν άκρως προκλητικό ρόλο, μια γυναίκα που φλερτάρει αδιάκοπα. Όπως δηλώνει, περίμενε καιρό να ερμηνεύσει έναν τέτοιο ρόλο και αυτό γιατί «συνιστά κάτι πολύ διαφορετικό. Η γυναίκα που υποδύομαι δεν έχει αναστολές».

Θυμώνει, ωστόσο, που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω του ρόλου της έλαβε τον τίτλο «τεκνατζού».

«Είναι άδικο που δεν υπάρχει αντίστοιχος χαρακτηρισμός για τους άνδρες. Έχω πρόβλημα με τη λέξη, είναι ανούσια και ταπεινωτική. Δεν πιστεύω στο μύθο που θέλει τους άντρες πιο γοητευτικούς στη μέση ηλικία. Είναι το ίδιο με εμάς. Τέτοιες πεποιθήσεις αποδυναμώνουν τη θέση της γυναίκας και ισχυροποιούν τους άντρες. Αυτό όμως αλλάζει γιατί εάν θέλω να έχω σχέση με έναν άντρα κατά 20 χρόνια νεότερό μου μπορώ να το κάνω», τονίζει, ενώ συμπορεύεται με τις απόψεις ηθοποιών που στο Φεστιβάλ Καννών μίλησαν για διακρίσεις σε βάρος των γυναικών.

Εκείνο, δε, που τη γοήτευσε στην ταινία που πρωταγωνιστεί είναι ότι οι άντρες αποτελούν αντικείμενα του πόθου.

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024