Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες προβολές: μεταξύ

Νέες προβολές: μεταξύ «Υπέροχου Γκάτσμπυ», «Μανάβη» και «Hannah Arendt»…

Πόσο εύκολο είναι να «κινηθεί» κανείς κινηματογραφικά, αυτή την εβδομάδα (16-22/5) μεταξύ «Μανάβη«, «Μεγάλου Γκάτσμπυ«, «Hannah Arrendt«, «Μικρών Εξεγέρσεων» και Ταινιοράματος; Μια ταινία από τις πολυαναμενόμενες του 2013 αλλά και από τις κορυφαίες παραγωγές που περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι, «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» με τους Λεονάρντο ντι Κάπριο, Κάρει Μάλιγκαν, Τόμπι Μαγκουάιρ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και […]

Πόσο εύκολο είναι να «κινηθεί» κανείς κινηματογραφικά, αυτή την εβδομάδα (16-22/5) μεταξύ «Μανάβη«, «Μεγάλου Γκάτσμπυ«, «Hannah Arrendt«, «Μικρών Εξεγέρσεων» και Ταινιοράματος;
Μια ταινία από τις πολυαναμενόμενες του 2013 αλλά και από τις κορυφαίες παραγωγές που περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι, «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» με τους Λεονάρντο ντι Κάπριο, Κάρει Μάλιγκαν, Τόμπι Μαγκουάιρ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και σε σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν, έρχεται στις αίθουσες στις 16/5. Γενικά αυτή η εβδομάδα διαθέτει επιλογές για αντιδιαμετρικά αντίθετους σινεφίλ. Εύκολα θα το διαπιστώσετε βλέποντας όλες τις νέες προτάσεις!

Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθούμε στη μεγάλη οθόνη τη μεταφορά του μυθιστορήματος του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ. Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ άφησε εποχή με την ερμηνεία του το 1974, σε σκηνοθεσία Κόπολα. Τώρα, ο Μπαζ Λούρμαν επιχειρεί μια νέα εκδοχή, που αναμένεται να απογειώσει με την ερμηνεία του ο Λεονάρντο ντι Κάπριο.
Διαβάστε περισσότερα, δείτε το video


Η Hannah Arendt είναι γνωστή γερμανοεβραία φιλόσοφος με βιβλιογραφία που εστιάζει σε θέματα αντισημιτισμού και ολοκληρωτισμού. Η φράση της -μέρος τίτλου βιβλίου της- περί «κοινοτοπίας του κακού» και η στάση της για την προσωπική ευθύνη, σε καιρούς που η ανθρώπινη ζωή χάνει την αξία της, την έκαναν ευρύτερα γνωστή. Η σκηνοθέτις Margarethe von Trotta, η οποία ασχολείται με βιογραφίες, επιχειρεί εδώ την κινηματογραφική μεταφορά της ζωής της. Διαβάστε περισσότερα

Στις αίθουσες από τις 16/5 και οι «Μικρές Εξεγέρσεις» του Κυριάκου Κατζουράκη.

Μικρές Εξεγέρσεις

Οι Μικρές Εξεγέρσεις, είναι η τρίτη μεγάλου μήκους και δεύτερη ταινία μυθοπλασίας του σκηνοθέτη και ζωγράφου Κυριάκου Κατζουράκη.
Πρόκειται για μια συνέχεια των προηγούμενων ταινιών του, Ο δρόμος προς τη Δύση (2003) και Γλυκιά μνήμη (2005).

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία


Τις ταινίες του Χιρόσι Τεσιγκαχάρα «Γυναίκα στους Αμμόλοφους«, «Ο Λάκκος» και «Πρόσωπο Ενός Άλλου«, προβάλλει ο κινηματογράφος Ζέφυρος. Από το ‘62 ως το ‘66 ο Τεσιγκαχάρα, γύρισε τρεις ταινίες, με τις οποίες κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του κινηματογραφικό κόσμο.

Χιρόσι Τεσιγκαχάρα στο «Ζέφυρο»

Τα τρία -εξαφανισμένα από τις δυτικές οθόνες- αριστουργήματα του ιάπωνα κινηματογραφιστή, προβάλλονται σε εβδομαδιαίο αφιέρωμα, στον κινηματογράφο Ζέφυρος, από 16 έως 22 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα

Ταινιόραμα

Η Ama Films και ο κινηματογράφος Άστυ υποδέχονται και το φετινό καλοκαίρι με το καθιερωμένο Ταινιόραμα. Από τις 16/5 έως τις 9/7 οι σινεφίλ έχουν συγκεκριμένο στέκι συνάντησης!

Διαβάστε περισσότερα


Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Ο Μανάβης«, Δημήτρης Κουτσιμπασιάκος, θα βρίσκεται την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαΐου μετά την προβολή της ταινίας στις 21.15, στη Λαΐδα, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, σε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό!

«Ο Μανάβης» του Δημήτρη Κουτσιαμπασιάκου που απέσπασε το βραβείο κοινού για ελληνική ταινία άνω των 45′ στο 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης προβάλλεται στη Λαΐδα, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα

Καλές προβολές και μην ξεχνάτε να μάς γράφετε τη γνώμη σας για τις ταινίες που παρακολουθείτε.

Επιστρέψτε στη αρχική σελίδα του σινεμά και δείτε τις νέες προβολές, κινηματογραφικά νέα και αίθουσες προβολής!


Κάντε Like στη σελίδα της Ψυχαγωγίας στο Facebook

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024