Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Κοτόπουλο με Δαμάσκηνα»: τα σχόλια των πρώτων που είδαν την ταινία!

Ενθουσιασμένο έφυγε το κοινό από την avant premiere που συνδιοργάνωσε το in.gr/Σινεμά και η Seven Films για την ταινία της Μαρζάν Σατραπί «Κοτόπουλο με δαμάσκηνα». Η Μαρζάν Σατραπί είχε ενθουσιάσει με την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα του άκρως πολιτικού animation «Περσέπολις«, το οποίο είχε κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο Επίσημο Διαγωνιστικό του 60ου Φεστιβάλ Κανών, με […]

Ενθουσιασμένο έφυγε το κοινό από την avant premiere που συνδιοργάνωσε το in.gr/Σινεμά και η Seven Films για την ταινία της Μαρζάν Σατραπί «Κοτόπουλο με δαμάσκηνα».
Η Μαρζάν Σατραπί είχε ενθουσιάσει με την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα του άκρως πολιτικού animation «Περσέπολις«, το οποίο είχε κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο Επίσημο Διαγωνιστικό του 60ου Φεστιβάλ Κανών, με ένα 25λεπτο αποθεωτικό χειροκρότημα μετά την πρώτη της επίσημη προβολή, και με την ακόμα εντυπωσιακότερη έξοδό της από τις Κάνες με το Βραβείο της Επιτροπής.

Με τον Vincent Paronaud συνσκηνοθετούν και το «Κοτόπουλο με Δαμάσκηνα» που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ήδη όσοι επισκέφθηκαν το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο χαρτάκι της εισόδου (περιττό να αναφέρουμε ότι ήταν ουρές οι φίλοι του σινεμά που περίμεναν έξω από την αίθουσα για κάποια ακύρωση εισιτηρίου την τελευταία στιγμή).


Το ίδιο ενθουσιασμένοι φαίνεται ότι έφυγαν από το Ιντεάλ την Κυριακή 18/12 οι επισκέπτες του in.gr/Σινεμά που κληρώθηκαν και κέρδισαν είσοδο στην πρεμιέρα της ταινίας. Διαβάστε συγκεντρωμένα τα σχόλια που έχουν σταλεί μέχρι στιγμής, τα οποία θα ανανεώνονται συνεχώς.
——————————————————————————————————————–

*****Από τις ωραιότερες ταινίες που εχω δει. Τρυφερή, συγκινητική, μάς γέμισε συναισθήματα. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές !! Ευχαριστούμε το in.gr για την πρεμιέρα!!!

*****Είχα πολύ καιρό να κλάψω σε ταινία! Τρυφερή, συγκινητική, υπέροχη μουσική! Στο τέλος ο κόσμος χειροκρότησε…απίστευτο!

***** Είχα πολύ καιρό να δω μιά τόσο όμορφη, ευαίσθητη και τρυφερή ταινία με έξοχες ερμηνείες και υπέροχη μουσική!!!

***** Πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, φωτογραφία, μουσική όλα..στιγμές τρελού γέλιου αλλά και μεγάλης συγκίνησης. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό.

***** “Extraordinaire!”

**** “Πολύ Αξιόλογο”

“Εγώ στο χωριό μου το κοτόπουλο το μαγειρεύω με ξυνά και γλυκά δαμάσκηνα. Καιρός να το διαβάσω κιόλας.”

Η κλήρωση για το βιβλίο στο ποπίο έχει βασιστεί η ταινία ολοκληρώθηκε.

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.



***** “Υπέροχη, γλυκειά ταινία!!! Παραμυθένια και συγκινητική!!!”

***** “Μια εξαιρετικά τρυφερή ταινία με απίθανες κινηματογραφικές εικόνες, συγκινητικές ερμηνείες και καταπληκτική μουσική !!!Ό,τι πρέπει για Χριστούγεννα!!!!”

***** “Είδαμε την ταινία στην πρεμιέρα με τα εισιτήρια που κερδίσαμε από το διαγωνισμό σας. Είναι πολύ καλή ταινία και στο τέλος όλος ο κόσμος χειροκρότησε, πράγμα που είχα χρόνια να δω σε κινηματογράφο.”

***** “Από τους τίτλους καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι το ξεχωριστό… Απίστευτη παραγωγή/φωτογραφία. Καλοδουλεμένες ερμηνείες. Η μουσική άψογη. Γλυκόπικρη σε πολλά σημεία της, με γερές δόσεις χιούμορ και συναισθηματικής φόρτισης. Τα τελευταίας 5 λεπτά που έρχνται όλα και «κουμπώνουν» σε αφήνουν άφωνο… Ευχαριστώ το in.gr που χάρη σε αυτό είδα την πρεμιέρα της ταινίας.”

Θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα σχόλια που μας στέλνετε!

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024