Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νατάλια Κουντριάσοβα: Ανησυχώ πολύ για τη Ρωσία

Νατάλια Κουντριάσοβα: Ανησυχώ πολύ για τη Ρωσία

...

Τη συναντήσαμε πριν από μερικούς μήνες στην Αθήνα, όπου είχε έρθει για να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Οι Καραμάζοφ» του σπουδαίου ρώσου σκηνοθέτη Κονσταντίν Μπογκομόλοφ. Η συζήτησή μας είχε, όμως, ως επίκεντρο και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο σινεμά, το «Ηρωικοί Πιονέροι».

Κεντρικοί χαρακτήρες της ταινίας είναι τρεις νέοι στη σύγχρονη Ρωσία που δεν μπορούν να ξεχάσουν τα παιδικά τους χρόνια στη Σοβιετική Ένωση, όταν ετοιμάζονταν να γίνουν νεαροί πιονέροι. Οι μέρες τους ήταν γεμάτες ελπίδες για ηρωικά κατορθώματα, ενώ σήμερα παλεύουν να βρουν τη θέση τους σε μία μοναχική Μόσχα.

«(Στην ταινία) μιλάω για τους ανθρώπους που γράφουν την ιστορία της σύγχρονης Ρωσίας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα σε ένα νέο σύστημα αξιών, βγάζουν πολύ καλά χρήματα, τους χρειάζεται η Ρωσία, αλλά ψάχνουν να βρουν ένα νόημα σε όλα αυτά. Δεν είναι απογοητευμένοι, απλώς είναι άνθρωποι που θέλουν κάτι περισσότερο από αυτά που μπορεί να δώσει η σημερινή εποχή» λέει στο in.gr η Κουντριάσοβα.

Ανησυχεί για την κατάσταση στη Ρωσία;

«Αγαπώ τη χώρα μου. Ανησυχώ πολύ για την χώρα μου, καθώς αισθάνομαι ότι δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα τώρα τελευταία για τη Ρωσία» παραδέχεται.

«Θα ήθελα κάποιες βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η κοινωνία -όπως είναι η υγεία, η περίθαλψη, η εκπαίδευση- να είναι πιο στέρεες. Είμαστε πολύ μακριά ακόμα» σημειώνει.

* Η ταινία «Ηρωικοί Πιονέροι» προβάλλεται ήδη στις αίθουσες, σε διανομή weirdwave.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024