Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ βρίσκει την «χαρά» στην Τζένιφερ Λόρενς

Ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ βρίσκει την «χαρά» στην Τζένιφερ Λόρενς

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου Ο ταλαντούχος και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και η αγαπημένη του «μούσα» όπως την αποκαλεί, Τζένιφερ Λόρενς, επιστρέφουν με μια συναρπαστική και ανθρώπινη κωμωδία, για μια γυναίκα που παρά τα καθημερινά εμπόδια βρίσκει την ευτυχία στη ζωή. Ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ που οδήγησε την ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς το 2012 […]

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Ο ταλαντούχος και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και η αγαπημένη του «μούσα» όπως την αποκαλεί, Τζένιφερ Λόρενς, επιστρέφουν με μια συναρπαστική και ανθρώπινη κωμωδία, για μια γυναίκα που παρά τα καθημερινά εμπόδια βρίσκει την ευτυχία στη ζωή.

Ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ που οδήγησε την ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς το 2012 στον οσκαρικό της ρόλο, στην ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας», και στη συνέχεια το 2014 στην ταινία «Οδηγός διαπλοκής», δήλωσε ότι σαν άνθρωπος και ηθοποιός τον εμπνέει να παίρνει σκηνοθετικά ρίσκα.

«Θέλει να πηγαίνεις σε μέρη που την τρομάζουν και να επιδιώκει πράγματα που δεν έχει ξανακάνει», δήλωσε ο Ράσελ σε συνέντευξή του στο Reuters.

«Είναι έξυπνη και της αρέσουν οι προκλήσεις, αλλά επίσης με ωθεί να δουλεύω προς το καλύτερο. Με ευχαριστεί να εξερευνώ πράγματα με τον τρόπο που αυτή θέλει», λέει ο σκηνοθέτης τονίζοντας ότι η ηθοποιός του έχει πλήρη εμπιστοσύνη σε ότι κάνει.

«Είναι μια συμφωνία που κάναμε από κοινού, ότι θα πάμε να πηδήξουμε από καταρράκτη και θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε», συμπληρώνει ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ.

H ταινία «Joy» βγαίνει στις 24 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους, και αναμένεται να φέρει στην Λόρενς και τέταρτη υποψηφιότητα για Όσκαρ. Είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της Τζόι Μαγκάνο, εφευρέτρια της σφουγγαρίστρας που στύβεται μόνη της «Miracle Mop», όπου κατάφερε ως ανύπαντρη μητέρα τριών κοριτσιών να γίνει μια επιτυχημένη επιχειρηματίας το 1990.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία του σκηνοθέτη όπου ένας γυναικείος χαρακτήρας είναι το επίκεντρο, και η πρώτη φορά που η 25χρονη ηθοποιός υποδύεται κάποια που δεν είναι τρελή.

Ο Ράσελ επισημαίνει ότι ήταν πρόκληση για αυτήν, να υποδυθεί κάποια που στο πρώτο μισό της ταινίας ήταν τόσο ανίσχυρη, που ενδιαφέρεται για τους άλλους αλλά έχει χάσει τον εαυτό της.

Επιπλέον, είναι μια εκπληκτική ιστορία, που εμπνέει και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο, η ιστορία μιας συνηθισμένης γυναίκας που κουβαλάει μέσα της αξιοπρέπεια και δύναμη. Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως πρόσθεσε στην συνέντευξή του, σκέφτηκαν να την μεταφέρουν στην μεγάλη οθόνη.

Στην ταινία «Joy» o σκηνοθέτης επανασυνδέεται για τρίτη φορά, και με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο Ράσελ τονίζει ότι όλοι τους, και οι τρεις ηθοποιοί, είναι «μούσες» για αυτόν αλλά η Λόρενς έχει κάτι παραπάνω, ξεχωριστό.

«Είναι πολύ αληθινή και απλή, ζωντανή και ταραχώδης. Κάποια που πραγματικά αγαπάει την ζωή και είναι παθιασμένη με αυτή», προσθέτει ο Ράσελ.

«Πάντα θα σκέφτομαι κάποιο έργο για αυτήν, αλλά πρέπει να το αφήσεις να συμβεί στην ώρα του, για να είναι μαγικό».

entertainment.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024