Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι άλλαξε τη ζωή της Αντζελίνα Τζολί και τι λέει για το «Maleficent»;

Τι άλλαξε τη ζωή της Αντζελίνα Τζολί και τι λέει για το «Maleficent»;

Η «ερωμένη όλων των κακών», Αντζελίνα Τζολί ,πρωταγωνίστρια της ταινίας «Maleficent» του Ρόμπερτ Στρόμπεργκ, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 29 Μαΐου, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά στο BBC για τη νέα της ταινία, τις εμπειρίες της από τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες και την περιπέτεια της υγείας της. Για τον νέο της ρόλο δηλώνει […]

Η «ερωμένη όλων των κακών», Αντζελίνα Τζολί ,πρωταγωνίστρια της ταινίας «Maleficent» του Ρόμπερτ Στρόμπεργκ, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 29 Μαΐου, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά στο BBC για τη νέα της ταινία, τις εμπειρίες της από τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες και την περιπέτεια της υγείας της.
Για τον νέο της ρόλο δηλώνει και πάλι πως από μικρή της άρεσε η Μαλέφισεντ, «πιο πολύ από την ‘Ωραία Κοιμωμένη’», ενώ ο λόγος που την ξεχωρίζει είναι ο δυναμισμός και η κομψότητά της.

Η Αντζελίνα Τζολί εκτός από το ότι θα ερμηνεύσει μια από τις αγαπημένες της ηρωίδες, θα μπει στο πετσί ενός χαρακτήρα που ίσως να ταιριάζει με προηγούμενους ρόλους της. Ο δυναμισμός είναι ένα μια βασική σταθερά βάσει της οποίας πορεύεται υποκριτικά η Τζολί στις τελευταίες ταινίες που πρωταγωνιστεί.

Μπορεί αυτή τη φορά να πρόκειται για παραμύθι, η ένταση, όμως, θα είναι παρούσα και το γνωστό βλέμμα της Τζολί θα ξεπροβάλλει και πάλι στη μεγάλη οθόνη.

Όσο για την Μαλέφισεντ, είναι μια πανέμορφη και αγνή νεαρή κοπέλα. Μεγαλώνει στο δάσος, σε ένα φιλήσυχο βασίλειο, και η ζωή της είναι ειδυλλιακή, μέχρι που η ειρήνη διαταράσσεται, και αποδεικνύεται η πιο ισχυρή προστάτιδα της πατρίδας της. Το τίμημα, όμως, είναι μεγάλο.

Η ηρωίδα έχει γκοθ και σκοτεινά χαρακτηριστικά με το άγριο στοιχείο να είναι έντονο, πράγμα που αναμένεται να αποδώσει με επιτυχία η Τζολί. Είναι μια αντισυμβατική φιγούρα που απέχει από το κλασσικό παραμύθι, αλλά σε ορισμένα σημεία υιοθετεί και τερατώδη μορφή. Θύμα της αποξένωσης και της προδοσίας, η Μαλέφισεντ κλέβει κάπως άδικα τον τίτλο της κακιάς.

Για την κόρη της , Βίβιαν, που θα παίξει το ρόλο της μικρής Ωρόρα στην ταινία, η Τζολί δηλώνει πως ήταν κάτι «αναγκαίο», καθώς ήταν η μόνη που λόγω της αγάπης προς τη μητέρα της δεν έβλεπε το κακό. Αντίθετα, άλλα μικρά παιδιά τρόμαζαν και έκλαιγαν βλέποντας την Τζολί να υποδύεται με τη συγκεκριμένη στολή την Μαλέφισεντ.

«Η ζωή μου άλλαξε» δηλώνει η Τζολί για τη φιλανθρωπική της δράση, ενώ μιλώντας για το γεγονός που την παρακίνησε να ασχοληθεί με αυτό, αναφέρθηκε στα επεισόδια εκτεταμένης βίας που σημειώνονταν στη Σιέρα Λεόνε.

Παράλληλα, προσέθεσε πως «αισθάνεται τυχερή και ευλογημένη» όταν βλέπει τι «πραγματικά περνά ο κόσμος» και πως είναι «ευθύνη» της να είναι καλύτερος άνθρωπος. Λόγω της φιλανθρωπικής της δραστηριότητας, ένιωσε «απαίσια» , όπως λέει, τις φορές που είχε «αυτοκαταστροφικές τάσεις».

Μιλώντας για το θέμα της υγείας της, δήλωσε πως είναι πολύ καλά και «χαρούμενη» με την επιλογή της διπλής μαστεκτομής. Ακόμη, επισήμανε ότι συζητά κατά καιρούς με πολλές γυναίκες για τέτοιου είδους θέματα, ενώ εκείνο που την συγκίνησε είναι, όπως αναφέρει, ένα γράμμα που της έστειλε, πρόσφατα, μια γυναίκα που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα.

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024