Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόρενς: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα»

Τζένιφερ Λόρενς: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα»

«Χρειάζομαι ένα διάλειμμα. Έχω χτίσει την καριέρα μου. Τώρα πρέπει να χτίσω την προσωπική μου ζωή και να γίνω πιο κοινωνική», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό η νεαρή αμερικανίδα ηθοποιός, Τζένιφερ Λόρενς, ενισχύοντας τα σενάρια που τη θέλουν να αποσύρεται για κάποιο χρονικό διάστημα από τα κινηματογραφικά φώτα. Στην ίδια γραμμή πλεύσης ο γνωστός […]

«Χρειάζομαι ένα διάλειμμα. Έχω χτίσει την καριέρα μου. Τώρα πρέπει να χτίσω την προσωπική μου ζωή και να γίνω πιο κοινωνική», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό η νεαρή αμερικανίδα ηθοποιός, Τζένιφερ Λόρενς, ενισχύοντας τα σενάρια που τη θέλουν να αποσύρεται για κάποιο χρονικό διάστημα από τα κινηματογραφικά φώτα.
Στην ίδια γραμμή πλεύσης ο γνωστός κινηματογραφικός παραγωγός, Χάρβει Γουέινσταϊν, που σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Sun» είπε: «Η Τζένιφερ Λόρενς θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα και θα απέχει παντελώς από τα καθήκοντά της για ένα χρόνο. Έχει εργαστεί πολύ και της χρειάζεται ξεκούραση.»

Για την βραβευμένη ηθοποιό που καθήλωσε μέσα από την ταινία «The Hunger Games», αλλά και έκλεψε τις εντυπώσεις στο «American Hustle» και στο «Silver Linings Playbook», ο Γουέινσταϊν, «θολώνοντας» τα σενάρια δήλωσε:

«Προτίθεται να κάνει μια ταινία όπως το ‘American Hustle’ αντί να ξεκουραστεί», ενώ συμπλήρωσε πως είναι πολύ ευγενική και δύσκολα διαφωνεί.

Αναφερόμενος στη μεγάλη επιτυχία της Λόρενς στο «Hunger Games», ο Γουέινσταϊν είπε: «Ήταν πολύ ενθουσιασμένη όταν ξεκίνησε την ταινία και δεν φανταζόταν πόσο θα άλλαζε τη ζωή της. Είναι και θα είναι πάντα επαγγελματίας».

Η συμμετοχή της Λόρενς στο «Hunger Games» απέβη ιδιαίτερη καρποφόρα, χαρίζοντάς της την υποψηφιότητά για το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου.

Άλυτος γρίφος, ωστόσο, παραμένει το πότε σκοπεύει να κάνει το περιβόητο διάλειμμα. Η ατζέντα των φετινών της υποχρεώσεων περιλαμβάνει τις ταινίες «X-Men: Days of Future Past» , «Mockingjay», που αποτελείται από δύο μέρη, ενώ η επανένωση με τον Ντέιβιντ Ο Ράσελ δεν αργεί.

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024