Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γοτθικός τρόμος στο Athens Open Air Film Festival

Γοτθικός τρόμος στο Athens Open Air Film Festival

...

Την συνεργασία του με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ανανεώνει το Athens Open Air Film Festival, το οποίο έχει ετοιμάσει φέτος ένα αφιέρωμα μυστηρίου, τρόμου και σκοτεινών εκπλήξεων.

Γοτθικές ιστορίες τρόμου και ρομάντσου που βασίζονται στους πιο σκοτεινούς φόβους και επιθυμίες θα αποτελέσουν τους κινηματογραφικούς μύθους του «British Gothic». Το αφιέρωμα πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Βρετανικού Συμβουλίου.

Η «Παρέα των Λύκων» (The Company of Wolves, 1984) του Νιλ Τζόρνταν θα προβληθεί στον Κήπο της Πειραιώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ο οποίος θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο θερινό σινεμά.

Η Παρέα των Λύκων / The Company of Wolves (1984)

Λάτρης των κάθε λογής σκοτεινών παραμυθιών, ακόμα κι όταν τα έντυνε με σύγχρονο, ρεαλιστικό μανδύα, ο Νιλ Τζόρνταν βρήκε στις σεξουαλικά φορτισμένες «διασκευές» κλασικών παιδικών αφηγημάτων από τη Βρετανίδα συγγραφέα Αντζελα Κάρτερ την ιδανική πρώτη ύλη για το δεύτερο φιλμ του.

Ίσως η πιο αυθεντική, σαν ατμόσφαιρα, ταινία που έγινε ποτέ στο πνεύμα των ζοφερών ιστοριών των αδελφών Γκριμ, η «Παρέα των Λύκων» βάφει τον μύθο της Κοκκινοσκουφίτσας στο πορφυρό χρώμα του αίματος, ανασύροντας στην επιφάνεια κάθε υπόγεια, απαγορευμένη πτυχή του.

Μέσα από τις διηγήσεις της γιαγιάς της για «άνδρες που είναι τριχωτοί από μέσα», η 13χρονη ηρωίδα θα γιορτάσει το τέλος της αθωότητας και τη μύηση στη γυναικεία της φύση και τα επικίνδυνα παιχνίδια της αποπλάνησης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024