Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Offside Festival»: Φεστιβάλ ποδοσφαιρικού ντοκιμαντέρ για πρώτη φορά στην Ελλάδα

«Offside Festival»: Φεστιβάλ ποδοσφαιρικού ντοκιμαντέρ για πρώτη φορά στην Ελλάδα

...

Το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να δημιουργεί «οικογένειες» και ορκισμένους αντιπάλους, να συγκινεί, να μαγεύει, να παθιάζει. Έχει τη δύναμη να καθηλώνει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο και να γεννά ιστορίες που όσοι τις παρακολούθησαν, τις αφηγούνται για χρόνια. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι το πιο ομαδικό αλλά ταυτόχρονα το πιο «προσωπικό» ανάμεσα στα αθλήματα.

Μετά το In-Edit Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Offside Festival. Αυτή τη φορά λοιπόν, η κινηματογραφική κάμερα κατεβαίνει από την κερκίδα, μπαίνει στα αποδυτήρια και αποτυπώνει με τον πιο ειλικρινή τρόπο τις ιστορίες που έχει να αφηγηθεί ο βασιλιάς των σπορ.

Παίκτες που μάγεψαν οπαδούς και αντιπάλους, προπονητές που καθόρισαν την ιστορία συλλόγων, φίλαθλοι και αθλητικογράφοι, στέκονται μπροστά στην κάμερα και θυμούνται ένδοξες νίκες και συντριπτικές ήττες, μιλούν για συμπαίκτες και αντιπάλους, διοργανώσεις γεμάτες λάμψη και άγνωστα γεγονότα. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο Offside Festival, διοργανώθηκε πρώτη φορά στη Βαρκελώνη, το 2014.

Το πρώτο φεστιβάλ ποδοσφαιρικού ντοκιμαντέρ, Offside Festival, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25-27 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη (Αποθήκη 1, Λιμάνι). Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στη μεγάλη οθόνη τις σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές ιστορίες όλων των εποχών, από την Κολομβία και τη Βραζιλία, μέχρι την Αγγλία και την Ισπανία.

Πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα προβολών του φεστιβάλ, καθώς και του κόστους των εισιτηρίων, αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024