Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το Μέλλον Ήρθε πιο Νωρίς»: Παρουσιάση του βιβλίου του Παναγή Μεταξάτου

«Το Μέλλον Ήρθε πιο Νωρίς»: Παρουσιάση του βιβλίου του Παναγή Μεταξάτου

...

Όταν νομίζεις ότι ξέρεις τις απαντήσεις, η ζωή σού αλλάζει τις ερωτήσεις.

Περιέχοντας πέντε μοναδικές νοητικές ασκήσεις (έλεγχος στρες – νοητική χαλάρωση, αλλαγή περιοριστικών πιστεύω, άσκηση νοητικής εστίασης, επίτευξη στόχου και άσκηση συγχώρησης), το «Το Μέλλον Ήρθε πιο Νωρίς» αποτελεί «μια ανασκόπηση των διδασκαλιών μιας ολόκληρης ζωής… Μια ψυχική αναζωογόνηση και πνευματική ευφορία… Μια εσωτερική διεργασία γαλήνης και χαράς» (Μαίρη Σπυριδογιαννάκη, ∆ηµοσιογράφος-Ψυχολόγος).

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Στις μέρες μας η ανθρώπινη εξέλιξη έχει μια κορύφωση τέτοια ώστε ο μέσος άνθρωπος αδυνατεί να παρακολουθήσει το ρυθμό, καταρχήν, και να προβλέψει τη συνέχεια. Οι νέες πληροφορίες εμφανίζονται από παντού και πολλές φορές δημιουργούν σύγχυση με την αντιφατικότητά τους.

Οι άνθρωποι συνήθως δεν παίρνουν αποφάσεις ή γίνονται υπερβολικά συντηρητικοί. Όταν δεν παίρνεις απόφαση, έχεις πάρει απόφαση. Να μην πάρεις απόφαση.
Αυτό είναι απόφαση!

Όταν γίνεσαι συντηρητικός σκέπτεσαι «αμυντικά», σχεδόν πάντα με το ατομικό σου συμφέρον, που τις πιο πολλές φορές συγκρούεται με το συλλογικό. Μακροπρόθεσμα οι εξελίξεις δεν σε δικαιώνουν και νιώθεις προδομένος και απογοητευμένος.

Το βιβλίο Το Μέλλον Ήρθε πιο Νωρίς κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell.

Η παρουσίαση του βιβλίου του Παναγή Μεταξάτου θα πράγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, στις 19.00, στο ξενοδοχείο Caravel. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Mαίρη Σπυριδογιαννάκη, δημοσιογράφος-ψυχολόγος, Δημήτρης Σταυρόπουλος,ψυχολόγος-κοινωνιολόγος, Παύλος Παπαδάτος, επικοινωνιολόγος-οικονομολόγος και Ευστάθιος Σερμιέ, νομικός. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνει ομαδική νοητική άσκηση για τους συμμετέχοντες.

Παναγής Μεταξάτος
Ο Παναγής Μεταξάτος γεννήθηκε στην Κεφαλονιά, όπου τελείωσε το Γυμνάσιο.
Στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικά και Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το 1985 ολοκλήρωσε έναν κύκλο σπουδών (4 χρόνια) στην Ατομική Ψυχολογία. Το 1995 πήρε το διδακτορικό του στον Ψυχοπροσανατολισμό από το Ινστιτούτο Ψυχοπροσανατολισμού, για τις μελέτες του στο E.S.P.
Είναι αναγνωρισμένος Master Hypnotherapist από το National Guild of Hypnotists των ΗΠΑ και εκπαιδεύει υπνωτιστές με τη γνωστή μέθοδο HYPNOVISION.
Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων που έχουν εκδοθεί στα ελληνικά και στα βουλγαρικά.
Από φοιτητής ξεκίνησε τις εκδοτικές του δραστηριότητες και υπήρξε ιδρυτής και μέτοχος δύο μεγάλων εκδοτικών οίκων στην Ελλάδα: Χαρλένικ Ελλάς, Αλκυών).
Από το 1985 παρουσιάζει τη γνωστή μέθοδο SILVA για τον έλεγχο του στρες και την εξέλιξη του νου, την οποία εισήγαγε ακόμη και στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Είναι από τους περισσότερο βραβευμένους παρουσιαστές της Μεθόδου σε όλο τον κόσμο, έχοντας κερδίσει επανειλημμένα το President Cup και το World Cup.
Eίναι ιδρυτής και πρόεδρος της Ένωσης Τουρισμού Υπαίθρου-Αγροτουρισμού Ιονίου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΑΓΕ), του οποίου είναι αντιπρόεδρος.
Είναι παντρεμένος με τη Μαριάννα Βαγενά και έχουν τέσσερα παιδιά.

entertainment.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024