Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση»: Κερδίστε το βιβλίο όπου βασίστηκε η ταινία

«Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση»: Κερδίστε το βιβλίο όπου βασίστηκε η ταινία

Το in.gr σε συνεργασία με την Odeon δίνει την ευκαιρία σε 15 τυχερούς να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του τελευταίου βιβλίου της σειράς «Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση». Το βιβλίο κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις εκδόσεις Ψυχογιός, ενώ η ομώνυμη ταινία προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους από την Odeon. Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το […]

Το in.gr σε συνεργασία με την Odeon δίνει την ευκαιρία σε 15 τυχερούς να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του τελευταίου βιβλίου της σειράς «Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση».

Το βιβλίο κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις εκδόσεις Ψυχογιός, ενώ η ομώνυμη ταινία προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους από την Odeon.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μια επιλογή μπορεί να σε μεταμορφώσει
Μια επιλογή μπορεί να σε καταστρέψει
Μια επιλογή θα σε καθορίσει

Η χωρισμένη σε φατρίες κοινωνία στην οποία πίστευε κάποτε η Τρις Πράιορ έχει καταρρεύσει – έχει διαλυθεί από τη βία και τις μάχες για την εξουσία και έχει σημαδευτεί από την απώλεια και την προδοσία. Έτσι, όταν της δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσει τον κόσμο πέρα από τα ήδη γνωστά όρια, η Τρις είναι έτοιμη. Ίσως πέρα από τον φράχτη να μπορέσει να ζήσει μια νέα, απλή ζωή μαζί με τον Τομπάιας, απαλλαγμένη από περίπλοκα ψέματα, μπερδεμένες συμμαχίες και επώδυνες αναμνήσεις. Όμως η νέα πραγματικότητα της Τρις είναι ακόμη πιο επικίνδυνη από εκείνη που άφησε πίσω της. Προηγούμενες αποκαλύψεις δεν έχουν πλέον νόημα και εκρηκτικές νέες αλήθειες αλλάζουν τις καρδιές εκείνων που αγαπά. Και για άλλη μια φορά η Τρις πρέπει να αγωνιστεί για να καταλάβει την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης και του εαυτού της, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες επιλογές θάρρους, αφοσίωσης, θυσίας και αγάπης.

Διαβάστε ένα απόσπασμα

H συγγραφέας
Η Βερόνικα Ροθ έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο με τη σειρά Απόκλιση, η οποία κατέλαβε για πολύ καιρό τις πρώτες θέσεις στα μπεστ σέλερ της εφημερίδας New York Times. Το πρώτο βιβλίο, ΑΠΟΚΛΙΣΗ, όπως και το δεύτερο, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, έγιναν κινηματογραφικές ταινίες με μεγάλη επιτυχία, ενώ το τρίτο, ΑΦΟΣΙΩΣΗ, προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους.

Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το γραφείο Τύπου της Odeon, Μεσογείων 275, (πλησίον σταθμού μετρό Χολαργός), τηλέφωνο: 210 6786560
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 23/03/2016.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024