Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δώρος Αντωνιάδης ενισχύει το σύλλογο «Νοσηλεία» με το πρώτο του βιβλίο

Ο Δώρος Αντωνιάδης ενισχύει το σύλλογο «Νοσηλεία» με το πρώτο του βιβλίο

Το πρώτο βιβλίο του Δώρου Αντωνιάδη µε τίτλο Στο µάτι του ταύρου είναι ένα μυστηριώδες, αστυνοµικό θρίλερ µε µαθηµατικούς γρίφους, υποβλητική ατµόσφαιρα και καταιγιστικό ρυθµό, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Οι αναγνώστε που θα αγοράσουν το βιβλίο, θα βοηθήσουν παράλληλα και στην ενίσχυση του έργου του συλλόγου «Νοσηλεία», καθώς ο Δώρος Αντωνιάδης προσφέρει […]

Το πρώτο βιβλίο του Δώρου Αντωνιάδη µε τίτλο Στο µάτι του ταύρου είναι ένα μυστηριώδες, αστυνοµικό θρίλερ µε µαθηµατικούς γρίφους, υποβλητική ατµόσφαιρα και καταιγιστικό ρυθµό, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Οι αναγνώστε που θα αγοράσουν το βιβλίο, θα βοηθήσουν παράλληλα και στην ενίσχυση του έργου του συλλόγου «Νοσηλεία», καθώς ο Δώρος Αντωνιάδης προσφέρει 50% των εσόδων του για το σκοπό αυτό.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Σύνοψη
Ο Πέτρος Ελευθεριάδης, αστυνόµος του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών, µόλις έχει υποβάλει την παραίτησή του στην υπηρεσία και είναι πλέον έτοιµος για ένα νέο ξεκίνηµα. Πριν φύγει όµως, αναλαµβάνει να βοηθήσει σε µια τελευταία υπόθεση, µε ένα πτώµα που βρίσκεται τοποθετηµένο σαν τον Βιτρουβιανό Άνθρωπο του Ντα Βίντσι, το οποίο φέρει ένα περίεργο τατουάζ στο στήθος και κρατά ένα ποίηµα µε αριθµούς στην αρχή κάθε στροφής.

Ο Συγγραφέας
Ο Δώρος Αντωνιάδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1974 και ζει στην Αθήνα με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Σπούδασε μαθηματικά και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην πληροφορική και στις επικοινωνίες. Είναι ερασιτέχνης τριαθλητής και του αρέσει να γράφει για τα βιβλία που διαβάζει, αλλά και για τον κόσμο όπου ζει, στο προσωπικό του blog (dorosantoniadis.com). Το Στο μάτι του ταύρου είναι το πρώτο του βιβλίο.

Σύλλογoς «Νοσηλεία»
Ο Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» ξεκίνησε τη δράση του το 2001 με εθελοντές εργαζόμενους στη δημόσια υγεία (γιατροί, νοσηλευτές κ.ά.) για να προσφέρει δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι σε χρονίως πάσχοντες ανάπηρους ή κατάκοιτους που δύσκολα μετακινούνται. Μεταξύ των δράσεων του συλλόγου είναι η εθελοντική υπηρεσία στήριξης του μοναχικού ασθενή, η στήριξη οικογενειών με οικονομικά προβλήματα προσφέροντας τρόφιμα, η δωρεάν παροχή ορθοπεδικών ειδών σε ασθενείς από τη δανειστική μας αποθήκη, η διοργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων για τη νοσηλεία στο σπίτι (συμπόσια, ομιλίες) σε συνεργασία με άλλους φιλανθρωπικούς φορείς κ.ά.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024