Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο γιος - βιογράφος του Πάμπλο Εσκομπάρ στην Ελλάδα

Ο γιος – βιογράφος του Πάμπλο Εσκομπάρ στην Ελλάδα

...

Ο γιος και βιογράφος του Πάμπλο Εσκομπάρ, Χουάν Σεμπαστιάν Μαροκίν, θα βρεθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου» που κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις εκδόσεις Μίνωας.

στα Public σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει το βιβλίο του «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Μέσα από αυτήν την παρουσίαση το κοινό θα εισέλθει στα άδυτα του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών, θα γνωρίσει τον κόσμο βίας και εγκληματικότητας, στον οποίο μεγάλωσε ο συγγραφέας και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του, για όλα όσα προβλήθηκαν στη μικρή οθόνη.

Στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στον χώρο του βιβλιοπωλείου Public (Τσιμισκή 24 και Μητροπόλεως) και το συγγραφέα θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Athens Voice, Δημήτρης Καραθάνος.

Στην Αθήνα, η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, στον χώρο του Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1, πλατεία Συντάγματος, 5ος όροφος). Την εκδήλωση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής «Αταίριαστοι», που προβάλλεται καθημερινά από το κανάλι του ΣΚΑΪ, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας.

entertainment.in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024